SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZHEN

Irina Begu, prima jucătoare română calificată în turul al doilea la Shenzhen » Debut cu victorie și pentru Halep

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 decembrie 2017 10:43

Irina Begu s-a calificat în optimile de finală ale probei de simplu de la Shenzhen, după ce a trecut în primul tur de chinezoaica Fangzhou Liu, scor 6-1, 6-2. În proba de dublu, Begu și Halep le-au învins în primul meci pe chinezoaicele Liang Chen și Xin-Yun Han, scor 5-7, 6-2, 11-9.

 La simplu, Begu, ocupanta locului 43 în clasamentul mondial, a avut nevoie de numai o oră și 10 minute pentru a-și învinge adversara, intrată pe tabloul principal datorită unui wildcard.

În turul următor, Irina Begu o va întâlni pe învingătoarea din meciul Stefanie Voegele (144 WTA) - Ekaterina Alexandrova (96 WTA). Irina Begu se află pe aceeași jumătate de tablou cu Simona Halep, pe care ar putea să o întâlnească în semifinalele competiției.

După încheierea meciului de simplu, Begu a făcut pereche cu Halep în proba de dublu, unde cele două au obținut calificarea în turul secund grație victoriei obținute în fața lui Liang Chen și Xin-Yun Han.

În sferturile de finală, Irina și Simona pot juca împotriva altor două românce, dacă Irina Bara și Mihaela Buzărnescu vor trece în primul meci de favoritele cu numărul patru, Natela Dzalamidze (Rusia) și Xenia Knoll (Elveția).

La simplu, Simona Halep o va întâlni în primul tur pe Nicole Gibbs (110 WTA) luni, după ora 06:30.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
485809194904413
Costel Tudor  •  31 Decembrie 2017, 11:47

Bai *** , inainte sa postati un text , cititi- l de zece ori , evtati astfel aparitia greselilor de GAGA !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează