SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SANKT PETERSBURG

Irina Begu s-a calificat în optimi la Sankt Petersburg » O așteaptă un meci extrem de dificil

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 15:40

Irina Begu (37 WTA) s-a calificat azi în optimile de finală ale turneului WTA de la Sankt Petersburg, după victoria în două seturi obținută în fața nemțoaicei Andrea Petkovici (98 WTA). 

Românca s-a impus cu 7-6 (5), 6-1 la capătul unui meci care a durat o oră și 59 de minute. 

Primul set a fost unul extrem de echilibrat, în care ambele jucătoare au avut evoluții solide. Begu a condus cu 5-3, a avut 4 mingi de set, dar Petkovici a revenit incredibil și a trimis setul în tie-break. Acolo, Begu a fost mai puternică și s-a impus la 5.

Al doilea set a fost dominat în totalitate de Begu, românca impunându-se cu 6-1 și obținând calificarea în optimi.  

Pentru un loc în sferturi, Irina Begu se va duela cu învingătoarea partidei dintre Elena Vesnina (21 WTA) și Petra Kvitova (29 WTA), partidă care va avea loc miercuri.

Tot la Sankt Petersburg, Sorana Cîrstea va juca în această seară în șaisprezecimi cu slovaca Dominika Cibulkova. Partida va începe în jurul orei 19:00 și va fi în direct la TV Digi Sport 2. 

Azi, la turneul din Taipei, Ana Bogdan a obținut o victorie entuziamantă în fața favoritei principale a competiției (detalii, aici)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  30 Ianuarie 2018, 16:35

Irinuco, pe Kvitova n-o bati dar pe Vesnina o 'halesti' in 2 seturi! Succes !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează