SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI OPEN

Irina Begu s-a calificat în turul al doilea la Miami, unde va da peste o adversară tare

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2016 09:25

Irina Begu a învins-o pe Maria Sakkari în primul tur al turneului de la Miami, scor 6-1, 6-3.

În turul al doilea, Begu va juca împotriva nemțoaicei Sabine Lisicki, ocupanta locului 37 în clasmentul WTA. Cele două s-au mai întâlnit de trei ori până acum, toate meciurile fiind câștigate de jucătoarea din Germania. Ultima confruntare a avut loc în cadrul turneului de la Madrid, în 2014.

Simona Halep va debuta și ea la turneul de la Miami, în această noapte. Numărul 5 WTA va juca împotriva rusoaicei Daria Kasatkina, după ora 1:30.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
merace
merace  •  24 Martie 2016, 21:03

Maria Sakkari e o tanara grecoaica de vreo 20 de ani, in ascensiune. In ultima vreme a inceput sa se califice la turnee mari, deci cred ca merita urmarita evolutia ei.

merace
merace  •  24 Martie 2016, 21:00
Postat de wowmashha pe 24 Martie 2016, 12:00

Lasa mai catalynne bonurile de masa si rinichiul in seama mea.tu zi ce ne facem daca si kasatkina ii serveste lui halep mai tare asa.?cum o convingem pe daria sa.i serveasca mai usor?catalyne nu degeaba esti numit ...p.r.ostul nostru de serviciu...faza asta pe care ai spuso tu cum ca halep e dumnezeu in tenis dar pierde pentru ca adversara ii serveste prea tare este va fi si va ramane cea mai tare gogomanie spusa vreodata pe net.avandu.te ca autor pe tine.catalynn prostul nostru de serviciu.

Nu stiu pe ce va certati voi, dar ca fan tenis, eu prefer sa tin cu cine imi place ca sa ma bucur cand castiga, si nu sa sufar daca pierde sau sa fac haz de necaz prin injuraturi. E mai sanatos sa iti placa sportul fiindca admiri sportivi de top, decat sa iti placa injuraturile fiindca urasti sportivi de top :D

merace
merace  •  24 Martie 2016, 20:57

BRAVO IRINA! Cred ca o poate bate pe Lisicki, chiar daca are 0-3 cu ea in intalnirile directe (sau poate tocmai de aceea).

Vezi toate comentariile (8)
Comentează