SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MOSCOVA

Irina Begu s-a oprit în semifinale la Moscova » Înfrângere categorică cu noua senzație din WTA

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 16:35

Irina Begu (27 de ani, 56 WTA) nu a reușit să se califice în finala turneului WTA de la Moscova, fiind învinsă în penultimul act de rusoaica Daria Kasatkina (20 de ani, 28 WTA), scor 2-6, 3-6. 

Românca a pierdut meciul în două seturi, scor 2-6, 3-6, după o oră și 24 de minute de joc.

Primul set a debutat într-o manieră echilibrată, cele două jucătoare mergând cap la cap până la 2-2. De acolo, tânara rusoaică a început să fie mai inspirată pe serviciul Irinei, adjudecându-și setul la doi.

Setul doi s-a desfășurat după coordonate asemănătoare, din nou Irina Begu fiind depășită de ritmul agresiv impus de Kasatkina la retur.

S-a terminat 2-6, 3-6, iar Begu ratează șansa de a se califica într-o nouă finală, după ce în iulie a câștigat turneul de la București.

În finală, Kasatkina, considerată de mulți drept noua senzație din WTA, se va duela cu învingătoarea partidei dintre compatrioata Natalie Vikhlyantseva și nemțoaica Julia Goerges.

Fostă câștigătoare la Roland Garros, la junioare, în urmă cu trei ani, Kasatkina are deja un titlu în circuit, reușit anul acesta la Charleston, pe zgură, în fața Jelenei Ostapenko, învingătoarea de la Roland Garros. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează