SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Irina Begu ştie prin ce va surprinde România pe Spania la Fed Cup » Ce spune despre adversare

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 13:39

România va întîlni Spania la Fed Cup pe 7 şi 8 februarie, iar una dintre componentele reprezentativei noastre, Irina Begu, locul 42 WTA, a vorbit despre principalele motive care ne fac favoriţi în faţa ibericelor.

"Mă simt bine, am avut o zi de pauză după ce am venit din Australia, iar acum am început antrenamentele. Sper ca pînă la sfîrşitul săptămînii viitoare să mă simt foarte bine. De marţi vom fi toate la Galaţi şi ne vom antrena împreună.

Mă bucur că s-au vîndut toate biletele, mă bucur că jucăm acasă, e o presiune în plus, dar una pozitivă. Sper să trecem de acest meci cu bine. Îmi pare foarte bine că jucăm la Galaţi, o să avem publicul de partea noastră şi sînt convinsă că vom avea toate condiţiile necesare.

Suprafaţa ne avantajează, şi mie şi Simonei ne place să jucăm pe hard. Era cel mai indicat, nu pe zgură, pentru că ele au crescut şi joacă cel mai bine pe această suprafaţă", a spus Irina Begu la Dolce Sport.

Sportiva din România a vorbit şi despre performanţa pe care a obţinut-o la Australian Open, unde a fost eliminată cu greu în optimile de finală de Bouchard, scor 1-6, 7-5, 2-6. Ca urmare a parcursului de la Malbourne, Irina Begu va ocupa locul 34 în clasamentul WTA începînd de luni.

"Sincer, nu urmăresc clasamentul, nu e cel mai important lucru. Important este să joc cît mai bine, să îmi îmbunătăţesc jocul şi să fiu sănătoasă", a mai spus Irina la Dolce Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
vis_a_vis
vis_a_vis  •  03 Februarie 2015, 17:50

Bravo, Irina !!! Sus, sus, cat mai sus !!!

mplttev
mplttev  •  01 Februarie 2015, 01:18

Clasamentul are și el importanta lui în desemnarea capilor de serie. Așa se crează culoarele favorabile, mai ales în turneele mari, vezi Halep la AO.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Ianuarie 2015, 13:44

Sincere felicitari Irina..asa trebuie sa gandeasca o campioana...nu conteaza locul ocupat in clasamentul WTA...conteaza mai mult sa joci tu bine...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează