SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA DUBAI

Ivanovici a vorbit despre meciul cu Halep de mâine: "E o adversară extrem de dură"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 18:34

Simona Halep (numărul 3 WTA) va juca mâine, nu înainte de 17:00, împotriva Anei Ivanovici (locul 17 WTA) în turul secund de la Dubai. Partida va fi în direct pe Digisport 2 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Jucătoarea din Serbia a vorbit în termeni laudativi despre adversara de mâine la thenational.ae: "Simona este o adversară extrem de dură, va fi o încleştare foarte grea şi, cred eu, echilibrată".

"Am lucrat mult la partea mentală și nu numai. Am început să mă înțeleg mai bine și știu exact ce funcționează bine la mine și ce nu. Mă bucur din nou de jocul de tenis" Ana Ivanovici

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
catalynn
catalynn  •  17 Februarie 2016, 02:08

"Am lucrat mult la partea mentală și nu numai. Am început să mă înțeleg mai bine și știu exact ce funcționează bine la mine și ce nu" Cam ciudata declaratia tinand cont ca Ana are deja 28 de ani .... Tot respectul pt sarboaica, dar acum sper sa castige Simona :-) Multa bafta!

gizeh
gizeh  •  17 Februarie 2016, 00:05

Forza.... Halepeño!

merace
merace  •  16 Februarie 2016, 21:27

Eu ma astept la un meci frumos, ca Ana pare in forma dupa evolutia din St.Petersburg si azum din turul 1 la Dubai, iar Simona e si ea mai dornica sa faca performanta dupa ce victoria contra Kvitovei i-a dat incredere dupa problemele medicale de inceput de an. Hai Simona!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează