SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Kerber o laudă pe Halep după jocul de la Wimbledon: "Simona s-a luptat pentru fiecare punct"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 17:37

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon de nemțoaica Angelique Kerber, numărul 4 mondial, scor 5-7, 6-7 (2).

Jucătoarea din Germania a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei la finalul meciului.

"Amândouă am jucat la un nivel foarte înalt. E incredibil că sunt în semifinale. Joc cel mai bun tenis al meu în momentul de faţă. Simona s-a luptat pentru fiecare punct, dar am rămas concentrată. M-am simţit bine şi am savurat fiecare clipă petrecută pe teren" , a spus Kerber, conform Bild.

Angelique Kerber va juca în semifinalele turneului de la Wimbledon cu Venus Williams, care a învins-o pe Iaroslava Șvedova, scor 7-6 (5), 6-2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  05 Iulie 2016, 22:57

Eu zic ca trebuie dat credit nemtoaicei cand zice asa despre Simona. Si mie mi s-a parut, ca a luptat, nu ca in alte ocazii.

ceaiuri
ceaiuri  •  05 Iulie 2016, 22:06

asta asa e..una a luptat si alta a castigat..cand simona va stii sa inchida punctul..si sa nu astepte gresala adversarei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează