SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

La fel ca Simona Halep! Cei mai mari jucători spanioli sînt făcuţi praf după decizia luată: "Ce debandadă"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2015 14:13

Spania a pierdut la sfîrşitul săptămînii confruntarea cu Rusia din Grupa 1, scor 2-3, şi va juca în play-off-ul din septembrie cu Danemarca.

Ieşiţi din Grupa Mondială, spaniolii nu s-au mai bazat la duelul din weekend pe cei mai buni jucători.

Tommy Robredo, Pablo Andujar, Marc Lopez şi David Marerro au făcut parte din echipa Spaniei, însă ibericii nu au reuşit să se impună şi pot retrograda din nou.

Cotidianul AS a fost critic la adresa jucătorilor absenţi şi a citat dur: "Ce debandadă". Jurnaliştii spanioli l-au criticat pe Rafael Nadal că a refuzat să participe la duelul cu Rusia.

De asemenea, ibericii au notat că 4 dintre cei mai buni tenismeni au fost prezenţi la o nuntă. Feliciano Lopez s-a însurat, iar acolo au fost invitaţi şi David Ferrer, Fernando Verdasco şi Marcel Granollers. De asemenea, nici Bautista Agut nu a jucat cu Rusia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
magura
magura  •  22 Iulie 2015, 00:30

Si care-i faza cu Simona? Stirea este despre echipa Spaniei, nu despre Simona! ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  21 Iulie 2015, 16:24

Cotidianul AS a uitat ca baietii aia au castigat ceva trofee pentru Spania. Asa ca, ciocu' mic!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează