SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

La pas în turul 3! Federer şi Djokovici au învins categoric » Duel tare în următorul meci

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 14:52

Novak Djokovici şi Roger Federer s-au calificat în turul al treilea la Australian după victorii clare, în 3 seturi.

Primul care a mers mai departe a fost fostul lider ATP care nu avea un meci uşor în faţa lui Dolgopolov. S-a impus fără probleme, într-o singură manşă fiind nevoie de prelungiri, scor 6-3, 7-5, 6-1.

Federer îl va întîlni pe "Baby" Federer în turul 3. Bulgarul Dimitrov l-a învins în această dimineaţă pe Trungelitti în patru seturi.

Nici Djokovici nu a avut emoţii în această după-amiază. În ultimul meci al zilei de la Melbourne l-a învins pe francezul Halys, scor 6-1, 6-2, 7-6.

Îl va întîlni vineri pe italianul Seppi, un jucător incomod.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
antishtoia
antishtoia  •  20 Ianuarie 2016, 16:02

simona, pe ce... canal joaca?!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  20 Ianuarie 2016, 15:53

In ce priveste meciul celalalt nu cred ca Dimitrov are forta de a-l invinge pe Federer.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  20 Ianuarie 2016, 15:52

Seppi a facut anul trecut marea surpriza in turul 3 la AO, eliminandu-l pe Federer. Cu Djokovic insa s-ar putea sa ii fie mult mai greu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează