SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Laude pentru Halep înainte de Wimbledon: "Este una dintre cele mai talentate jucătoare din ultimii 10 ani"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2016 15:07

Simona Halep se pregătește pentru turneul de la Wimbledon, care va începe pe 27 iunie, unde românca va fi a 5-a favorită.

Ion Țiriac, un apropiat al Simonei, a vorbit despre româncă și spune că este una dintre cele mai talentate jucătoare pe care le-a avut tenisul în ultimii ani.

"Halep este unul dintre cele mai mari talente pe care le-am văzut în ultimii 10 ani în acest sport. Faptul că ea poate să întoarcă mingi in extremis, mingi despre care toată lumea spune că nu sunt de întors o clasifică în vârful acestor talente care există", a spus Țiriac la DigiSport.

"Fetele au 3 săptămâni să se acomodeze pe iarbă. Acum nu știu ce au făcut toate. Pe vremea mea, plecai de la Roland Garros și a doua zi dimineața erai pe iarba de la Wimbledon" Ion Țiriac

Turneul de la Wimbledon începe pe 27 iunie și va fi transmis de DigiSport. Meciurile Simonei Halep vor fi liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Halep se pregătește de Wimbledon și are planuri mari » Simona dezvăluie ce trebuie să imbunătățească la jocul ei

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
catalynn
catalynn  •  23 Iunie 2016, 11:29

Dupa "performanțele" Naționalei la Euro, sa vedem acum cine mai are tupeu sa rada de Simonica cand se mai retrage de la cate un turneu in loc sa faca precum Romania cu Albania :-)

cris4co
cris4co  •  23 Iunie 2016, 01:10

Hai Simonica !!!

1990rafas
1990rafas  •  22 Iunie 2016, 19:25

Dute de te culca ...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează