SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Legendele se înclină în faţa Serenei Williams: "Este absolut incredibil ce a reuşit!"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 19:24

Serena Williams a cîştigat turneul de la Stanford şi continuă să fie pe primul loc în ierarhia WTA. Mai mult, de luni a devenit doar a 5-a jucătoare care ajunge la 200 de săptămîni pe primul loc în clasamentul WTA.

Despre performanţa incredibilă a Serenei a vorbit şi cea mai titrată jucătoare din istorie, Steffi Graf: "Să fii pe primul loc timp de 4 ani este ceva remarcabil. Este o performanţă incredibilă, dificil de reuşit. Sînt sigură că şi acum are alte borne în carieră", a spus nemţoaica pentru wtatennis.com.

Graf, cîştigătoare a 22 de titluri de Mare Şlem, crede că Serena o va depăşi în acest clasament chiar dacă jucătoarea americană a avut rezultate slabe în acest an la Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon: "Chiar dacă nu am un bol de cristal, locuind în Las Vegas am ajuns să mă pricep la cote. Aşa că răspunsul meu ar fi da".

Williams a cîştigat 17 titluri de Mare Şlem în carieră, 5 mai puţine decît Graf. De asemenea, Steffi Graf a stat 377 de săptămîni în poziţia de lideră a clasamentului WTA, un record atît pentru WTA, dar şi pentru ATP.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
madskills
madskills  •  08 August 2014, 09:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Intotdeauna oamenii slabi o sa caute sa-si asocieze imaginea sau apartenenta in legatura cu nationalitatea, cu un sportiv mai mult sau mai putin de succes. Pana acum a fost Bute, care s-a dovedit ca a fost un boxer mediocru, protejat de lumea obscura care domina sportul asta de vreo 20 de ani. Cand a dat de adversari adevarati (desi Froch saracu nu e nici pe departe de nivelul lui Ward) a capotat. A facut-o pana si cu haitiano-canadianul. Acum a aparut Simona, cu vreo 2 trepte mai sus fata de Bute, dar care (inca) nu a reusit sa rapuna "grei" ca Serena sau Sarapova. Oamenii se identifica cu ea ca sa-si mascheze propriile esecuri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează