SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BIRMINGHAM

Liderul mondial s-a retras de la Birmingham: "Durerile au devenit tot mai puternice'

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2017 15:19

Angelique Kerber, liderul din clasamentul WTA, a anunțat astăzi că nu va participa la turneul pe iarbă de la Birmingham, care va începe luni, 19 iunie.

Conform nemțoaicei, ea a resimțit o durere la piciorul la care a mai avut probleme pe parcursul acestui an, luând decizia de a se retrage de la Birmingham pentru a nu-și pune în pericol prezența la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, ce va începe pe 3 iulie. 

"Au început mai întâi ușor, iar sâmbătă am resimțit durerile tot mai puternic. Este vorba de piciorul stâng, același la care am avut probleme și la Madrid", a declarat Kerber. 

Pe lângă Kerber, alte patru jucătoare importante din circuitul WTA și-au anunțat absența de la turneul din Marea Britanie: 

Este vorba de Simona Halep (2 WTA) Karolina Pliskova (3 WTA), Agnieskza Radwanska (10 WTA), dar și proaspăta câștigătoare de la Roland Garros, letona Jelena Ostapenko (12 WTA).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  19 Iunie 2017, 10:02

Se pastreaza fetele pentru Wimbledon. Ce lovitura financiara se aplica turneului de la Birmingham...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Iunie 2017, 16:46

Dupa ce a vazut ca principalele sale urmaritoare, Pliskova, Halep si Muguruza s-au retras, Kerber s-a dat lovita si a spus si ea "pas"!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează