SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BIRMINGHAM

Liderul mondial s-a retras de la Birmingham: "Durerile au devenit tot mai puternice'

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2017 15:19

Angelique Kerber, liderul din clasamentul WTA, a anunțat astăzi că nu va participa la turneul pe iarbă de la Birmingham, care va începe luni, 19 iunie.

Conform nemțoaicei, ea a resimțit o durere la piciorul la care a mai avut probleme pe parcursul acestui an, luând decizia de a se retrage de la Birmingham pentru a nu-și pune în pericol prezența la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, ce va începe pe 3 iulie. 

"Au început mai întâi ușor, iar sâmbătă am resimțit durerile tot mai puternic. Este vorba de piciorul stâng, același la care am avut probleme și la Madrid", a declarat Kerber. 

Pe lângă Kerber, alte patru jucătoare importante din circuitul WTA și-au anunțat absența de la turneul din Marea Britanie: 

Este vorba de Simona Halep (2 WTA) Karolina Pliskova (3 WTA), Agnieskza Radwanska (10 WTA), dar și proaspăta câștigătoare de la Roland Garros, letona Jelena Ostapenko (12 WTA).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  19 Iunie 2017, 10:02

Se pastreaza fetele pentru Wimbledon. Ce lovitura financiara se aplica turneului de la Birmingham...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Iunie 2017, 16:46

Dupa ce a vazut ca principalele sale urmaritoare, Pliskova, Halep si Muguruza s-au retras, Kerber s-a dat lovita si a spus si ea "pas"!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close