SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Zi perfectă la Madrid » Irina Begu și Sorana Cîrstea s-au calificat în optimile de finală

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 14:38

FINAL » Irina Begu - Johanna Larsson 4-6/7-6 (7-5)/6-3

  • Irina Begu a învins-o pe Johanna Larsson în trei seturi, în turul doi al turneului de la Madrid și va juca în "optimi" cu învingătoarea din meciul Timea Bacsinszky - Kiki Bertens.
  • În aceeași fază a competiției, Sorana Cîrstea a învins-o pe Catherine Bellis, scor 6-3/6-2, iar în "optimi" o va întâlni pe Misaki Doi (53 WTA), care a trecut de Donna Vekici (82 WTA), scor 6-1/6-2.

Irina a început foarte bine partida cu Larsson și a condus cu 3-1 în primul set, însă jucătoarea suedeză a revenit și s-a impus în primul act cu scorul de 6-4.

În al doilea set, cele două jucătoare au mers cap la cap până la tiebreak, când românca s-a impus cu 7-5 și a trimis meciul în decisiv.

Begu a controlat cel de-al treilea set, reușind să-și mențină avantajul de două break-uri până la final și s-a impus după două ore și jumătate de joc.

Irina Begu a fost susținută din tribune de Andreea Părăluță, portar la echipa feminină de fotbal a lui Atletico Madrid.

FINAL » Sorana Cîrstea - Catherine Bellis 6-3/6-2

Cîrstea a dominat primul set din meciul cu adversara de doar 18 ani și s-a impus cu scorul de 6-3, după doar 33 de minute de joc.

Scenariul s-a repetat și în setul al doilea, în care Sorana a mai cedat doar două game-uri și s-a impus în final cu scorul de 6-3/6-2, după doar o oră de joc. A fost prima confruntare între Cîrstea și Bellis în circuitul WTA.

Citește și:

Halep trece de Roberta Vinci după un meci dramatic! Revenire de SENZAȚIE a româncei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  10 Mai 2017, 10:50

bravo fetelor ati jucat si cu cap nu numai cu Racheta ,asa va vreau ,hai ca se poate ,sunteti buneeee

fangigi
fangigi  •  09 Mai 2017, 23:19

Bravo Irina!

fangigi
fangigi  •  09 Mai 2017, 23:19

Bravo Sorana!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează