SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2017

Două "calde", două "reci" » Ce au făcut româncele în primul tur de la Australian Open

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 00:04

Irina Begu și Sorana Cârstea au izbutit să acceadă în turul secund al turneului de la Australian Open, în timp ce Simona Halep și Patricia Țig au părăsit competiția de la Antipozi încă din primul tur.

Irina Begu s-a calificat în runda secundă a turneului de la Antipozi, învingând-o pe Yaroslava Shvedova după ce a pierdut primul set.

Românca s-a impus în trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-4, la capătul unei partide care a durat două ore și 20 minute.

În turul următor, Irina Begu va juca împotriva cehoaicei Kristina Pliskova.

FINAL « Irina Begu - Yaroslava Shvedova 5-7, 6-3, 6-4

Deținătoarea aurului olimpic Monica Puig nu i-a oferit nicio șansă româncei Patricia Țig, pe care a învins-o cu un neverosimil 6-0, 6-1, în runda inaugurală de la Australian Open.

Meciul a durat doar 55 minute, perioadă în care românca a reușit să câștige un singur game.

FINAL « Patricia Țig - Monica Puig 0-6, 1-6

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi al turneului de la Melbourne, după victoria facilă în fața tinerei rusoaice Irina Kromacheva, scor 6-2, 6-1. 

Meciul a durat doar doar o oră și 11 minute, iar Sorana nu și-a pierdut nici măcat o dată serviciul în această întâlnire.

În turul următor, Cîrstea o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Jana Cepelova și Carla Suarez Navarro.

FINAL« Sorana Cîrstea - Irina Kromacheva 6-2, 6-1

Simona Halep a fost învinsă în runda inaugurală de la Melbourne. Detalii, AICI

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Ianuarie 2017, 04:34

Camelia esti cea mai buna ...Te iubim !!!

corsair83
corsair83  •  16 Ianuarie 2017, 19:42

Felicitari cSoranei si Irinei si bafta Niculescu. Makidoanca ne-a facut de cacao din nou ca si anul trecut...nu a pomenit nimic de nici o accidentare pana azi iar maniera in care a fost invinsa lasa de dorit. Bravo celor care au avut curaj sa parieze impotriva lui Halep si au facut bani. Halep continua sa ne surprinda si sa produca bombe de meciuri, inainte de meci Scor corect 2-0 Rogers cota 10.

358096324555629
Valeria Cherciulescu  •  16 Ianuarie 2017, 15:00

Observ ca acesti comentatori de la GS folosesc cuvinte gen ,, dezastru'' sau ,,catastrofa'' cand pierd ,,celelalte''( tot expresia lor), cand pierde Simona Halep este ,, una calda alta rece'', deci domnilor aveti si alte cuvinte in vocabular, cand vreti. Ce rusine! SUCCES ! PENTRU TOATE FETELE NOASTRE!DACA VA PLACE ACEST SPORT VA ROG SA NU FITI CARCOTASI, SUNT ROMANCE SI LE IUBIM PE TOATE.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează