SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Ana Ivanovici a învins-o pe Eugenie Bouchard şi mai are şanse să ajungă în semifinale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 16:14

În al doilea meci al zilei din Grupa Roşie s-au întîlnit Ana Ivanovici şi Eugenie Bouchard. Cele două jucătoare au pierdut în primul meci şi aveau nevoie de victorie pentrua mai spera la calificare în semifinale.

Ana Ivanovici, locul 7 WTA  a învins-o în două seturi pe Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, în minimum de seturi, scor 6-1, 6-3.

În cazul în care Eugenie Bouchard se impuneA, sau Ivanovici cîştigA în trei seturi, Simona Halep ar fi fost deja calificată în semifinale înainte de ultimul meci din Grupa roşie.

Ca urmare a victoriei în două seturi a sîrboaicei, Halep trebuie să aştepte meciurile de vineri pentru a sărbători calificarea în semifinale.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
cipinho79
cipinho79  •  22 Octombrie 2014, 18:39

Simona castiga grupa si Sharapova termina pe 2, astefel ca se vor intalni in semifinale ;)

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Octombrie 2014, 17:56

Sarboaiaca e o nuca tare, o sa vedeti !!!

bdgeorge
bdgeorge  •  22 Octombrie 2014, 17:18

Din ce am vazut eu pana acum cele mai solide sunt Simo si Wozniacki....daca poate sa o trimita pe serena acasa de ce nu ..Serena de obicei din semifinale devine si mai greu de batut ..asa ca mai bine joci cu oricare alta decat cu Serena din nou (intr-o eventuala finala)

Vezi toate comentariile (33)
Comentează