SPORTURI  »  TENIS  »  MECIURI ROLAND GARROS

Zi neagră pentru românce la Roland Garros » Patru meciuri, patru înfrângeri și niciun set câștigat

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 08:54

Monica Niculescu, Ana Bogdan, Patricia Țig și Irina Begu au fost eliminate azi, în turul I de la Roland Garros. Niciuna dintre cele patru nu a reușit să câștige măcar un set.

Monica Niculescu, locul 54 WTA, a pierdut categoric în fața Anettei Kontaveit, locul 53 WTA, scor 5-7, 1-6, după un meci care a durat o oră și 23 de minute.

Ana Bogdan, jucătoare venită din calificări, a pierdut și ea categoric. Românca, locul 106 WTA, a fost învinsă de Ons Jabeur, locul 114, scor 3-6, 4-6.

Patricia Țig a ieșit și ea din competiție în primul tur, după ce a abandonat în setul al doilea al meciului cu Anastasia Pavlyuchenkova (17 WTA). Rusoaica avea 1-0 la seturi după 6-1 în primul act și câștigase primul game din setul al doilea.

Țig a acuzat probleme medicale și nu a reușit să ducă partida până la capăt în ciuda intervenției fizioterapeutului.

Irina Begu a cedat și ea în două seturi, 6-7(2), 4-6. Deși a avut un scurt moment de revenire în al doilea set, revenind de la 1-4 pentru a egala situația la game-uri, Mariana Duque-Marino (115 WTA) s-a impus după o oră și 37 de minute de joc.

Mâine vor evolua în primul tur Simona Halep și Sorana Cîrstea. Află AICI orele la care vor începe cele două meciuri!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  30 Mai 2017, 22:36

Begu si Niculescu, ***. Celelalte doua, cu scuze, singura lor realizare a fost ca au intrat pe tabloul principal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibman
sibman  •  30 Mai 2017, 10:30

Primele 3 ma asteptam sa iasa (la ce adversare au avut) insa Begu.....Begu este o mediocra.

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  30 Mai 2017, 07:18

Din primul paragraf inteleg ca Monica Niculescu a jucat atat de slab incat a fost eliminata de 2 ori. Voi corectati inainte sa postati articole?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează