SPORTURI  »  TENIS  »  WTA EASTBOURNE

Sorana Cîrstea, înfrângere în fața Johannei Konta, 2-6, 2-6, în turul II de la Eastbourne

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 18:15

Sorana Cîrstea a pierdut meciul jucat în turul al doilea al turneului WTA de la Eastbourne, contra britanicei Johanna Konta, scor 2-6, 2-6, partidă care ar fi trebuit să se dispute ieri, dar a fost amânată din cauza ploii.

Primul set a debutat cu trei break-uri consecutive, înainte ca britanica să-și păstreze serviciul și să se distanțeze. Sorana a câștigat un singur game pe propriul serviciu în primul act.

Konta a câștigat și cel de-al doilea act, după ce s-a impus într-un prim game foarte lung, pe serviciul Soranei Cîrstea. Deși în a doua parte a setului nu a mai avut probleme pe propriul serviciu, românca nu a reușit să-și impună jocul în fața Johannei Konta.

Românca a jucat calificări la Eastbourne, unde a fost învinsă, dar a fost admisă pe tabloul principal în calitate de lucky-loser. În primul tur, Sorana a trecut de Katerina Siniakova, scor 6-3, 6-2. 

A fost abia a doua confruntare dintre cele două jucătoare, primul meci direct dintre Cîrstea și Konta având loc chiar anul acesta, la Mamaia, în FED Cup, când britanica s-a impus tot în minimum de seturi. Meciul de atunci a fost unul cu scandal, după ce Ilie Năstase le-a jignit pe jucătoarele britanice, iar Konta a ieșit plângând de pe teren. La finalul acelui meci, Sorana a atacat-o pe britanică: "Ai 25 de ani, maturizează-te, nu ești la grădiniță!", i-a spus Sorana la conferința de presă(DETALII AICI).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bulletproof
bulletproof  •  28 Iunie 2017, 20:43

Îţi pasă, și ţie, măcar un pic, ... ?

100002473541087
Danut Ognean  •  28 Iunie 2017, 20:07
Postat de conasu_boeru pe 28 Iunie 2017, 18:49

...se pregăteste Halep !

***! succes simona

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iunie 2017, 18:49

...se pregăteste Halep !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează