SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Canada-România 1-1 » Victoria superbă a Alexandrei Dulgheru cu Bouchard a adus punctul egalizator al primei zile de Fed Cup!

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 01:25

Prima zi de la Fed Cup dintre Canada și România s-a încheiat la egalitate, 1-1. Irina Begu a pierdut în fața lui Francoise Abanda, scor 6-4, 5-7, 4-6 în primul meci. Punctul nostru a fost adus de Alexandra Dulgheru, care a învins-o pe Eugenie Bouchard, scor 6-4, 6-4.

Cel de-al doilea meci de la Fed Cup a început cum nu se putea mai bine pentru Alexandra Dulgheru, care a reușit să ia primul break încă din startul jocului. Bouchard a făcut imediat re-break-ul și meciul rămînea echilibrat. Egalitatea s-a păstrat pînă la scorul de 4-4, cînd românca a reușit al treilea break al meciului și mai avea nevoie de un game pentru a lua primul set, ceea ce a și realizat.

Setul doi a început într-un echilibru perfect pînă la scorul de 3-3, cînd Dulgheru a reușit să facă un nou break și să o ducă la disperare pe Bouchard. Pînă la sfîrșit, canadianca n-a mai cîștigat decît un game, iar la finalul jocului i-a strîns mîna româncei, după ce mai devreme refuzase acest lucru (Detalii AICI). Cele două s-au întîlnit astăzi pentru prima dată într-un meci oficial.

Meciul 1:  Irina Begu Francoise Abanda, scor 6-4, 5-7, 4-6

Abanda a început mai bine şi după două game-uri conducea fără ca Irina să fi cîştigat vreunul. Românca a revenit şi a egalat, după care jucătoarea din Canada a mai reuşit să-i ia numai două game-uri pînă la finalul primului set.

Al doilea set a fost ceva mai echilibrat, iar în finalul acestuia Abanda a avut şansa, la scorul de 5-3, de a închide setul, însă românca a revenit şi a făcut break-ul, reuşind să cîştige un nou game. Jucătoarea din Canada a mai avut o ocazie de a închide setul şi de data aceasta a şi reuşit.

În setul decisiv Irina a început foarte bine şi a reuşit să cîştige primele două game-uri, însă la scorul de 0-2 a acuzat dureri la genunchi. Nord-americanca a profitat de accidentarea româncei şi a preluat conducerea meciului, ducînd scorul la 3-2, în final reuşind să cîştige şi meciul.

Învingătoarea dintre România și Canada va evolua în 2016 în cea mai înaltă divizie a competiţiei, iar învinsa va juca în Grupa Mondială II.

Programul de duminică, începînd cu ora 20:00, liveSCORE pe GSP.ro și Dolcesport:

Eugenie Bouchard - Irina Begu
Francoise Abanda - Alexandra Dulgheru
Gabriela Dabrowski/ Sharon Fischman - Andreea Mitu/ Raluca Olaru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (246)
juve30titluri
juve30titluri  •  19 Aprilie 2015, 08:57
Postat de caine.dupa.moarte pe 19 Aprilie 2015, 08:35

le batem și fără *** ! bravo fetelor !

Halep nu a refuzat Fed Cup din cauza banilor. Daca era așa cum spui, după ce a castigat la Dubai, ar fi mers la Doha accidentata, ar fi jucat in turul 2, si după vreo 2 gameuri ar fi abandonat. Ar fi primit si vreo 30 de puncte si vreo 20000 $. Halep își dorește foarte mult sa câștige la un Grand Slam si pentru a face asta a trebuit sa renunțe la Fed Cup, n-ar fi renunțat daca era o confruntare ce s-ar fi ținut in Europa, dar sa schimbi fusul orar si sa-ti întârzii pregătirea pt sezonul de zgura si pregătirea pentru Rolland Garros nu e in spiritul performantei. Halep a gândit cu mintea, nu cu inima. Si eu as fi făcut la fel. Halep nu e numai o jucătoare de top e si o femeie foarte desteapta si sunt sigur ca va ajunge numărul 1 mondial. Nu are forta fizica a Serenei, nici înălțimea Sharapovei dar compensează prin inteligenta si mișcare in teren.

calinescu_
calinescu_  •  19 Aprilie 2015, 08:40

ULUITOR ....!!!! ESTE MAI MULT DECAT O VICTORIE , ESTE O PALMA DATA "*** " ....!!!! ESTI O EROINA , ESTE RASPUNSUL UNEI NATIUNI FATZA DE GESTUL *** ACESTEI INDIVIDE CARE NU MERITA TITULATURA DE SPORTIVA ....!!!! NOTA 10 CU PLUS PENTRU ALEXANDRA SI NOTA 4 CU MINUS PENTRU SIMONA HALEP ....!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caine.dupa.moarte
caine.dupa.moarte  •  19 Aprilie 2015, 08:35

le batem și fără *** ! bravo fetelor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (246)
Comentează