SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

Simona Halep face un meci PERFECT în fața cehoaicei Strycova, scor 6-1, 6-0 » Reacția Simonei + Pe cine înfruntă în sferturile Rogers Cup

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 18:04

Simona Halep (25 de ani, locul 2 WTA) a învins-o pe Barbora Strycova (31 de ani, locul 26 WTA), scor 6-1, 6-0 și s-a calificat în sferturile de finală ale Rogers Cup, unde o va întâlni pe Caroline Garcia (23 de ani, locul 21 WTA).

Simona a făcut un prim set ireproșabil, impunându-se în doar 30 de minute, scor 6-1. Sigură la serviciu, profitând și de procentajul ridicat pe prima servă (74 %), românca nu a avut emoții nicio clipă.

Setul secund a avut aceeași desfășurare. Deși nu a forțat, Halep a închis setul în 30 minute, scor 6-0, profitând de numeroasele greșeli făcute de Strycova. 

Simona Halep s-a calificat fără probleme în această fază a competiției, după victoria în fața Magdalenei Rybarikova, scor 6-3, 6-4. Adversara de astăzi a avut un parcurs mult mai dificil. În primul tur a produs surpriza și a eliminat-o pe Kristina Mladenovici, iar în turul doi a trecut dramatic de Daria Gavrilova, scor 4-6, 7-6, 6-3.

A fost a patra înfruntare directă între cele două sportive, Simona reușind să se impună de fiecare dată. 

Simona Halep a câștigat Rogers Cup anul trecut și are de apărat 900 de puncte.

"Ieri a fost un meci bun. Așa că am încercat să fiu mai agresivă datorită acestui fapt. Cred că am fost mai bună la retur și ăsta e cel mai important lucru din jocul meu. Totul a mers cum mi-am dorit" - Simona Halep

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  11 August 2017, 07:29

Remarc victoria clara a lui Stephens in fata lui Kerber, dupa cea din turul precedent, cu Kvitova. Deci victoria de saptamana trecuta a Simonei la Washington are alte valente acum. Simona a inceput foarte bine circuitul american de hard (retragerea de la Washington in fata Makarovei face parte din strategia de circuit), ramane de vazut cum va merge mai departe. In mod normal Garcia e de batut dar pe hard frantuzoaica are victorie anul acesta la Konta la IW. Vedem ce si cum va fi. Apropo de pronosticurile de mai jos ma mira ca nimeni nu o vede finalista in prima jumatate de tablou pe Wozniacki. Si daneza pare in forma, chiar daca anul acesta a reusit ditamai recordul negativ - 5 finale (cele mai multe din circuit), toate pierdute.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  11 August 2017, 06:55

Unde sunt ratatii tihi si vowmasha? Stau la coada ptr ajutorul social?

catalynn
catalynn  •  11 August 2017, 06:37
Postat de Iulian Eftenie pe 11 August 2017, 05:05

Trece fara emotii si de GARCIA. Va fi mai greu cu Muguruza si finala cu Pliscova. Succes !

Ai vrut sa spui Svitolina si Woszniacki?! :-))) Nici Sloan nu e de neglijat ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează