SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

VIDEO + FOTO » Rezultatele de azi de la Turneul Campioanelor: Simona Halep a scăpat de Garbine Muguruza în lupta pentru locul 1 WTA la finalul anului

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 16:48

Astăzi s-au desfășurat ultimele două meciuri din Grupa Albă a Turneului Campioanelor, iar Karolina Pliskova și Venus Williams s-au calificat în semifinale. Asta înseamnă că Simona Halep a mai scăpat de o urmăritoare în cursa pentru locul 1 WTA: Garbine Muguruza.

Pliskova - Ostapenko 3-6, 1-6

În primul meci al zilei,  Karolina Pliskova, locul 3 WTA, a pierdut categoric meciul cu Jelena Ostapenko, locul 7 WTA, scor 3-6, 1-6. Meciul a fost unul fără miză, având în vedere că, înainte de meci, cehoaica era deja calificată în semifinale, de pe primul loc, iar letona nu mai avea șanse de calificare.

V. Williams - Muguruza 7-5, 6-4

În al doilea meci al zilei, Venus Williams, locul 5 WTA, a învins-o pe Garbine Muguruza, locul 2, scor 7-5, 6-4. Americanca s-a calificat în semifinale, de pe locul doi, câștigând lupta pentru semifinale cu jucătoarea iberică. Meciul a fost unul echilibrat, cu multe break-uri și răstunări de situație, dar Muguruza a făcut mai multe greșeli în momentele decisive.

Astfel, Garbine Muguruza iese din lupta pentru locul 1 WTA la finalul anului, ocupat în prezent de Simona Halep. Karolina Pliskova poate fi adversara Simonei Halep în semifinale, dacă românca se va califica mâine din Grupa Roșie. Pentru a deveni noul lider WTA, Pliskova are nevoie să câștige turneul.

Vineri, de la ora 11:00 se joacă Wozniacki - Garcia iar de la ora 14:30 are loc meciul Simona Halep - Elina Svitolina, la Digi 2 și liveTEXT, VIDEO, FOTO pe GSP.ro, ultimele meciuri din Grupa Roșie. Daneza Wozniacki este calificată și ea în semifinale.

Clasament Grupa Albă

1. Karolina Pliskova 4-2
2. Venus Williams 4-3
3.  Garbine Muguruza 2-4
4. Jelena Ostapenko 3-4

CLASAMENT GRUPA ROȘIE


1. Caroline Wozniacki 4-0
2. Simona Halep 2-2
3. Caroline Garcia 2-3
4. Elina Svitolina 1-4

Citește aici calculele și scenariile pentru calificarea din grupa Simonei Halep!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
bulletproof
bulletproof  •  27 Octombrie 2017, 13:29

Asta-i viaţa de ... 'te-n ismană' ! Azi halepa, mushata ar'mâna, va pierde, categoric, meciul cu Svitolina Capitolina !!! N-are faţă de nr 1 mondial , zică cine ce-ar zice !!! Nu că Mi-ar părea bine, dar m-aș bucura !!!

vyyllyy
vyyllyy  •  26 Octombrie 2017, 20:56
Postat de lapusneanul pe 26 Octombrie 2017, 17:50

citez din comentariul tau.."ca cand"....cu asta am spus tot despre nivelul tau de inteligenta......in concluzie, esti dinamovist, esti frustrat si agramat..

Citez din prostia ta fc5b-ist adica 0,1 iq (de oaie ), deja am vazut ce iti poate capu' ,ori cine mai face cate o greseala cand scrii rapid , am observat greseala cand am citi dupa dar un prost ca tine a stat sa citeasca cu lupa ca sa si dea seama . O sa-ti zicem toti prost cu (P) mare daca stai doar sa vezi cand scriu eu(ca) langa cand ,fc5b=creaturi babuinice la fel ca no Romanca de Halep care nu are ce cauta sa zica ca e Romanca nu are dreptul sa zica asa ceva pentru ca nu reprezinta Romania la fel cum nu reprezinta nici mizeria blatista a europei fc5b.

lapusneanul
lapusneanul  •  26 Octombrie 2017, 17:55
Postat de tihi pe 26 Octombrie 2017, 16:31

Nu a scapat de Muguruza si nici nu va scapa !! La anul vom vedea.Deocamdata NR.1 MONDIAL ESTE GARBINE MUGURUZA CU 6135 PUNCTE CU 85 PESTE HALEP !!

esti incredibil de prost, ti-am explicat si pe alt articol, e nevoie ca simona sa se prezinte maine la meci si muguruza o sa-i miroasa sosetele...:)

Vezi toate comentariile (26)
Comentează