SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN // S-a terminat meciul Karolina Pliskova - Barbora Strycova » Simona Halep și-a aflat adversara din sferturi

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 16:34

Karolina Pliskova, locul 6 WTA, s-a calificat în sferturi la Australian Open, după ce a trecut de Barbora Strycova, locul 24 WTA, scor 6-7, 6-3, 6-2. Aceasta va juca împotriva Simonei Halep în sferturi, miercuri, ora urmând să fie anunțată în cursul zilei de marți.

Primul set a fost extrem de echilibrat, iar Strycova s-a impus la tie-break. Cele două jucătoare au servit foarte bine și nu a fost niciun break. În tiebreak, Strycova a condus cu 4-1 și 5-4, iar Pliskova a o minge de meci, Barbora fructificând-o pe a doua.

Meciul a intrat în decisiv după ce Pliskova (25 de ani) a mai făcut un break. Pliskova a jucat mai bine în acest set și a fost mai agresivă, având mai multe lovituri câștigătoare. A făcut trei break-uri și și-a cedat doar o dată serviciul.

În setul trei, Pliskova a fost din nou jucătoarea mai bună. A făcut două break-uri, a condus cu 4-1, și a controlat meciul până la final, asigurându-și calificarea în sferturi.

Citește AICI ce a spus Simona Halep despre Karolina Pliskova

Parcurs Karolina Pliskova:

Veronica Cepede - Karolina Pliskova 3-6, 4-6
Beatrica Haddad Maia - Karolina Pliskova 1-6, 1-6
Lucie Safarova - Karolina Pliskova 6-7, 5-7

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
1574601995940030
Cosette Nicolae  •  22 Ianuarie 2018, 20:56

Sa speram ca Pliskova va salva tenisul de pushere si de alti discipoli ai lui David Ferrer.

dubluv
dubluv  •  22 Ianuarie 2018, 18:03
Postat de Darius Alin pe 22 Ianuarie 2018, 17:36

După meciul cu Karolina Pliskova mulți își vor baga unghia-n gât.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Ianuarie 2018, 17:59

Pentru Simona abia acum incepe cu adevarat greul si putem sa vedem exact la ce nivel este. Cat timp o va alerga pe teren pe Pliskova nu cred sa aiba problema. Important pentru Simona va fi sa-si impuna ritmul pentru ca cehoaica nu va putea rezista. Puncte cat mai lungi exact cum ii place Simonei. Daca reuseste sa o aduca si la fileu cu atat mai bine.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close