SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Monica Niculescu, eliminată de la Wimbledon » Bacsinszky a învins-o clar în turul II

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 13:42

Monica Niculescu, locul 47 WTA, a fost eliminată în turul II de la Wimbledon de Timea Bacsinszky, locul 11 WTA, scor 6-4, 2-6, 2-6. Partida a început ieri și apoi s-a întrerupt din cauza ploii, continuând azi.

Deși a început bine meciul și a câștigat primul set, Monica Niculescu nu a putut ține pasul cu adversara ei. Elvețianca a câștigat setul doi, iar setul trei a fost întrerupt vineri seară, din cauza ploii.

Azi, după reluare, Bacsinszky a terminat partida în 40 de minute. Elvețianca a făcut două break-uri și s-a calificat în turul III.

Acesta a fost cel de-al șaptelea meci dintre cele două, românca impunându-se de patru ori.

Timea Bacsinszky se va duela în runda următoare cu Anastasia Pavlyuchenkova.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
tihi
tihi  •  02 Iulie 2016, 18:58

Am spus inaintea reinceperii meciului,cine va castiga.Timea este net suprioara Monicai.Asta e....

sherlock
sherlock  •  02 Iulie 2016, 16:17

După ce că e nasoală mai şi pierde.

loko1
loko1  •  02 Iulie 2016, 16:02

Invinsa clar era in 2 seturi !Sa creada lumea ca nu esti de la aprozar puteai scrie ca Timea e mai mult Romanca decat Elvetianca.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează