SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON WTA

Simona Halep o învinge pe Karolina Schmiedlova și merge mai departe la Wimbledon! Cu cine va juca în turul doi

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 22:09

Simona Halep a câştigat primul meci de la Wimbledon, împotriva Karolinei Schmiedlova (locul 40 WTA), scor 6-4, 6-1. 

ACUM SIMONA HALEP - KAROLINA SCHMIEDLOVA 
6-4/6-1

 Românca a afişat un joc solid în primul său meci pe iarbă din acest sezon, iar singurele dificultăţi le-a întâmpinat în primul set, când Schmiedlova a revenit de la 4-1 la 4-4. Simona a controlat însă situaţia şi s-a impus, după 4 mingi de set.

În actul al doilea, românca nu a mai avut probleme şi a cedat un singur game.

În turul următor, Halep o va întâlni pe Francesca Schiavone (111 WTA), care a trecut de Anastasija Sevastova (67 WTA), scor 7-6 (9), 6-4.

În turul 3 are șanse mari să dea peste Kiki Bertens, iar în optimi ar putea-o înfrunta pe Madison Keys. În sferturi e posibil un duel cu Kerber, în timp ce în semifinale cu Muguruza.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (31)
merace
merace  •  27 Iunie 2016, 19:47
Postat de merace pe 27 Iunie 2016, 19:44

profetii amatori se straduiesc sa uite ca Simona a ajuns la Wimbledon 2014 in semifinale, si a pierdut cu Bouchard doar fiindca si-a scrantit piciorul in primul set.

Ghinionul Simonei s-a dovedit si mai nefast pentru Bouchard: dupa ce a ajuns cu noroc in finala la Wimbledon, canadianca a dovedit ca nu era locul ei acolo, printr-o lunga cadere de cateva zeci de locuri, din Top 10... Ceea ce nu s-a intamplat si cu Simona, care si azi e in Top 5 ca atunci!

loko1
loko1  •  28 Iunie 2016, 06:41

Da mai gazetarilor voi cu pronosticarea posibililor adversare puneti presiune pe Simona.Lasati fata sa joace din talent fara sa o preocupe matematica voastra .Voi nu trebuie sa scrieti decat cronica maciurilor jucate ,asta pentru cei care nu pot vedea meciul.Deoarece sunt multi care vad meciul ,si se amuza de prostiile scrise de voi.

catalynn
catalynn  •  27 Iunie 2016, 22:47
Postat de merace pe 27 Iunie 2016, 22:18

observa ca nu mai esti tu cel de acum o luna. Ti-a furat cineva contul?!

Acum vad ca si tu si valy ati devenit detectivi :-) Nu mi-a furat nimeni contul, nici nu sunt Ovidel, cu atât mai putin Fosfor, nu are rost sa mai spun ca don'șoara Halep va avea mereu susținerea mea indiferent de situație, motivele nu le mai repet, insa anumite treburi sunt clare, nu are rost sa o dam dupa cires. Eu la acest turneu nu am nicio așteptare de la ea, pur si simplu nu are treaba cu tenisul pe iarba, deci orice tur avansează, chiar si daca adversara e pe locul 200+ este un bonus. Poate asta e si ideea lui Cahill, sa pună cat mai putina presiune pe ea, pt ca atunci cand joaca fara sa se gândească la miza joaca tenisul pe care ne-am dori sa il joace mereu ... Oricum sper sa se însele si Serena sa NU căstige turneul si sa nu mai căstige vreodată altul!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează