SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Înfrângere dramatică pentru Monica Niculescu » România a rămas fără reprezentant pe tablourile de simplu de la US Open

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 23:38

Monica Niculescu a părăsit turneul de la US Open, fiind învinsă de americanca Jennifer Brady, 6-3, 4-6, 7-6 (7-3), după o luptă feroce, în care ambele jucătoare au avut șanse de a închide meciul.

Brady s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 7-6 (7-3), după un meci care a durat două ore și 27 de minute.

Monica a început dezastruos meciul, văzându-se rapid condusă cu 0-5. Românca a mai recuperat din diferență, câștigând următoarele trei game-uri, dar americanca a închis în cele din urmă setul la trei.

Deși părea că jocul se îndreaptă către o victorie facilă a lui Brady, Niculescu a revenit de la 1-3, adjudecându-și setul secund la cea de-a cincea minge de set avută.

Scenariul s-a repetat, în mare parte, și în setul trei, Niculescu recuperând din nou un break. Brady a condus cu 4-3, dar românca a făcut break, trecând ulterior în avantaj. Americanca a rezistat însă presiunii, și-a făcut serviciul, impunându-se apoi în tie-break.

După eliminarea Monicăi Niculescu, turneul de la US Open a rămas fără niciun reprezentant român pe tablourile principale de feminin și masculin. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
alex_x
alex_x  •  03 Septembrie 2017, 10:49
Postat de 26sacalul pe 02 Septembrie 2017, 23:01

Ii iasa uneori dar nu are consanta. Cu o jucatoare mai putenica nu ai putea face atatea puncte.

In momentul in care vrei sa castigi contra a 90 %dintre jucatoarele de tenis din lume poti folosi pleasca lui niculescu..dar cand vrei sa i bati pe cei 10% din topul mondial lovitura aceea o lasi la hotel si te apuci sa mai joci si tenis.

alex_x
alex_x  •  03 Septembrie 2017, 10:43
Postat de Daniel Irimescu pe 03 Septembrie 2017, 06:30

Lectii de cum e sa fi o jucatoare de top . Cu toata dragostea de cind e Niculeasca jucatoare de top ?

A te ,,specializa,, in tenis pe o singura lovitura denota un handicap,o problema pe care o ai si nicidecum nu este un atu.e ca si cum ai juca fotbal doar cu piciorul drept...niculescu nu va fi niciodata o jucatoare de top.cel mult o ciudatenie in tenis.ca va mai castiga uneori meciuri,o va face bazandu se pe prostia adversarelor sale care arunca mingile aiurea dar ea puncte castigatoare nu va avea niciodata...

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  03 Septembrie 2017, 06:30
Postat de beeswax106 pe 03 Septembrie 2017, 04:00

Gresesti amice, lectii despre jocul Monicai, in esenta a demonstra ca nu ai nevoie de cine stie ce lovitura dar sa ai mobilitate pe teren, pentru a fi o jucatoare de top, astfel de lectii se predau in scolile de tenis. Eu personal am vazut un clip pe youtube in care un antrenor american de tenis a facut o lectie online despre Monica si loviturile ei.

Lectii de cum e sa fi o jucatoare de top . Cu toata dragostea de cind e Niculeasca jucatoare de top ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează