SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Nu a rezistat! Begu a pierdut în fața Robertei Vinci, finalista de la US Open, după un meci echilibrat

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2015 10:43

Irina Begu este a doua reprezentantă a României care eliminată azi de la turneul de la Wuhan, după Monica Niculescu. Vezi detalii.

Irina Begu, locul 26 WTA, a fost eliminată în turul II la turneul de la Wuhan, după ce a fost învinsă de Roberta Vinci, locul 18 WTA, scor 6-4, 6-3.

liveSCORE Irina Begu - Roberta Vinci 4-6, 3-6

Italianca, finalistă la US Open, s-a impus în primul set, după ce a reușit două break-uri. Begu a luat un break înapoi, dar a fost insuficient pentru a cîștiga setul.

Cel de-al doilea set a fost și el echilibrat, cele două jucătoare reușiind cinci break-uri. Vinci a condus cu 2-0 și 3-1, dar Begu a revenit și a egalat la 3. Italianca a mai făcut un break și a cîștigat meciul după o oră și 40 de minute.

De la ora 15:00, Simona Halep, principala favorită a turneului, va juca împotriva Anastasiei Pavlyucenkova.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
lapusneanul
lapusneanul  •  29 Septembrie 2015, 14:31

cand pierzi cu 6-4, 6-3 nu are cum sa fie meci echilibrat daca pierzi cu 7-6,6-7,7-6 cu se numeste?

plischi
plischi  •  29 Septembrie 2015, 14:23

daca irina ar fi inceput sa-si dezvolte capacitatile adevarate mai pe la inceputul sezonului acum ar fi fost intre primele 20 dr rachete

soextragpe
soextragpe  •  29 Septembrie 2015, 14:05

Irina Begu este a doua reprezentantă a României care eliminată azi Cel de-al doilea set a fost și el echilibrat, cele două jucătoare reușiind cinci break-uri ???

Vezi toate comentariile (10)
Comentează