SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Mihaela Buzărnescu a revenit miraculos în primul set și s-a calificat în turul II la Doha! Va înfrunta o jucătoare de top

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 16:40

Mihaela Buzărnescu (29 de ani, 43 WTA) s-a calificat astăzi în turul II al turneului Premier de la Doha după victoria reușită în fața ucrainencei Lesia Țurenko (28 de ani, 40 WTA).

Românca s-a impus în două seturi, scor 7-5, 6-4, la capătul unei partide care a durat o oră și 59 de minute. 

Buzărnescu a început dezastruos meciul și a părut că scapă de sub control setul. Țurenko a făcut rapid două break-uri, s-a distanțat la 5-1, dar Mihaela a reușit o revenire miraculoasă din acel moment.

"Miki" a rămas concentrată, a etalat un joc extrem de solid, profitând și de greșelile neforțate ale adversarei. Românca și-a adjudecat următoarele șase game-uri într-o manieră entuziasmantă și a câștigat setul cu 7-5, după o oră și 2 minute.

Jucătoarea noastră nu a mai avut emoții în setul secund, pe care l-a controlat în totalitate. Românca a făcut rapid două break-uri, și-a menținut serviciul și a condus cu 5-2. Acolo, jocul său a suferit mici scurtcircuite, care nu i-au pus însă în pericol victoria. S-a terminat 6-4 pentru Mihaela, după 59 de minute. 

În turul II, Mihaela Buzărnescu se va duela cu Jelena Ostapenko (20 de ani, 6 WTA), deținătoarea titlului de la Roland Garros.

Tot azi, Monica Niculescu se va duela cu rusoaica Maria Sharapova. Duelul e liveTEXT pe GSP.ro

Alte 3 românce urmează să joace zilele viitoare la Doha (programul complet, aici)

Vezi și: Simona Halep a plecat spre Doha, dar nu știe dacă va juca » Ce zice despre contractul cu Nike

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  13 Februarie 2018, 10:06

Daca o invingi pe Ostapenko sa-i dedici victoria lui Simona! Altfel copchila asta o sa-si ia lumea in cap: ea le 'macelareste' pe romance. Bafta!!!

turcescu
turcescu  •  12 Februarie 2018, 20:20

Superb!

merace
merace  •  12 Februarie 2018, 19:52
Postat de martinpen pe 12 Februarie 2018, 19:29

Ce revenire e aia ? A castigat in 2 seturi, pe viitor, invatati ce e aia revenire in tenis... Maine o sa aflam ca a revenit de la scorul de 1-0...

Daca nu castiga primul set, cu 7-5 de la 1-5, era mai spectaculoasa revenirea de la 0-1 la seturi, dupa tine?! :D hahaha BRAVO, MIHAELA!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează