SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

Final de drum pentru Niculescu la Indian Wells » Înfrângere în minimum de seturi cu Bacsinszky

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 20:34

Monica Niculescu (29 ani, 45 WTA) a părăsit în această noapte turneul de la Indian Wells, fiind învinsă de jucătoarea evețiană Timea Bacsinszky.

FINAL » Monica Niculescu - Timea Bacsinszky 5-7, 2-6

Românca a fost învinsă în minimum de seturi, scor 5-7, 2-6, la capătul unei partide care a durat o oră și 48 minute.

Prima manșă a fost una echilibrată, cele două jucătoare pierzându-și în repetate rânduri serviciul și mergând cap la cap până la 5-5, când Bacsinszky a făcut break și a închis setul.

Setul doi a fost câștigat de o manieră mai clară de elvețiană, scor 6-2.

Pentru prezența în turul doi al turneului californian, Niculescu și-a asigurat un cec în valoare de 19.530 dolari și 35 puncte WTA

Tot în această noapte joacă și Irina Begu, care o va înfrunta pe americanca Louisa Chirico, cu începere de la ora 03:00.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
catalynn
catalynn  •  11 Martie 2017, 12:35

Cum anticipasem, 2 românce s-au batut intre ele pt ca învingătoarea sa fie trimsă acasa de o alta (aproape) romanca :-) Asta e, tenisul feminin romanesc actual înseamna Halep si atat. Restul sunt si ele pe acolo, fac figurație si mai căstiga bani pt a-si amortiza costurile plimbării ...

martinpen
martinpen  •  11 Martie 2017, 08:24
Postat de vicol_vali pe 11 Martie 2017, 01:17

Da, la ultimele trei puncte, la avantajul Monicăi, Niculescu a dat afară. Trebuia Deuce, arbitra a spus: Game, set, match. :D.

Nu trebuia sa ajunga acolo...

vicol_vali
vicol_vali  •  11 Martie 2017, 01:17

Da, la ultimele trei puncte, la avantajul Monicăi, Niculescu a dat afară. Trebuia Deuce, arbitra a spus: Game, set, match. :D.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează