SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Posibilele adversare ale Simonei Halep au jucat primul meci de la Turneul Campioanelor » Favoritele au pierdut

Articol de GSP - Publicat marti, 21 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 19:50

Turneul Campioanelor a avut parte astăzi de meciurile din Grupa Albă, din care fac parte Maria Şarapova, Caroline Wozniacki, Petra Kvitova şi Agnieszka Radwanska.

Maria Şarapova, locul 2 WTA, a fost învinsă de Caroline Wozniacki, locul 8 WTA, în primul meci din Grupa Albă de la Turneul Campioanelor, scor 6-7, 7-6, 2-6, după trei ore şi 13 minute de joc.

Cele două jucătoare s-au înfruntat ultima oară în sferturile de finală de la US Open, cînd Wozniacki a cîştigat, scor 6-4, 2-6, 6-2.

Maria Şarapova este singura jucătoare care mai poate spera să ocupe locul 1 în topul WTA la finalul anului, fiind la 466 de puncte de Serena Williams, liderul clasamentului.

În cea de-a doua partidă de astăzi, Petra Kvitova, locul 3 WTA, a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, scor 2-6, 3-6.

Primele două clasate din această grupă vor merge în semifinale, unde locul 1 din Grupa Roşie, ocupat după prima zi de Simona Halep, va juca împotriva locului doi din Grupa Albă. În a doua semifinală se vor înfrunta locul 1 din Grupa Albă cu locul 2 din Grupa Roşie.

Organizatorii Turneului Campioanelor au decis şi ora disputare a meciului de mîine, dintre Simona Halep şi Serena Williams.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
magura
magura  •  21 Octombrie 2014, 20:46
Postat de xnread pe 21 Octombrie 2014, 18:31

O partida plina de suspans cu intoarceri de scor facand spectatorilor si telespectatorilor,inima cat un purice.. ;-)

Mie nu mi s-a facut nimic cat un purice. M-am bucurat doar ca a luat bataie "urlatoarea". Asa trebuie sa se joace cu ea, agresiv, fara frica!!!

msr_ms
msr_ms  •  21 Octombrie 2014, 18:59
Postat de titelb pe 21 Octombrie 2014, 18:50

Si Halep a avut o minge furata de arbitru la Paris in meciul cu miss decibeli. Atunci s-a rupt jocul.

mai are rost sa comentam dupa faza de azi?si n-a fost vorba de halep.vorba regretatului toma caragiu: asa-i in tenis!

msr_ms
msr_ms  •  21 Octombrie 2014, 18:58
Postat de xnread pe 21 Octombrie 2014, 18:38

Stiti cum este:arbitra-i suverana,performera,presteaza iar spectatorul,comenteaza ;-)..face parte din farmecul jocului si aptitudinea omului/persoanei,aflat(a)-n "observator". ;-)

dar totusi ambele jucatoare(si nu numai ele ci toate)joaca dupa acelasi regulament,nu?atunci asta sa joace pe liniile de la dublu si restul sa joace normal.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează