SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Primele două românce eliminate de la Wimbledon » Una dintre ele a pierdut fără drept de apel în meciul cu Witthoeft

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 17:02

Patricia Țig, locul 100 WTA, și Irina Begu, locul 27 WTA, au fost eliminate încă din primul tur de la turneul de la Wimbledon.

Patricia Țig a fost învinsă de Sara Errani, locul 21 WTA, scor 4-6, 4-6. Românca a început foarte bine meciul, reușind un break încă din start. În setul secund, Țig a avut chiar și 3-0, dar de fiecare dată adversara ei a revenit.

Irina Begu, eliminată categoric

Irina Begu a pierdut categoric în fața Karinei Witthoeft, scor 1-6, 4-6, în primul tur al turneului de la Wimbledon, într-o partidă care a durat o oră și 3 minute.

În primul set, Begu, locul 27 WTA, a fost dominată categoric de Witthoeft, locul 109 WTA. Witthoeft a făcut trei break-uri. Chiar dacă a pierdut un game de serviciu, nemțoaica s-a impus clar.

Setul doi a fost unul mai echilibrat. Begu a făcut două break-uri, dar nu au fost suficiente. Witthoeft s-a impus pe trei ori pe serviciul advers și a câștigat meciul.

Până astăzi, cele două jucătoare se duelaseră două ori, iar Begu se impusese de fiecare dată.

De la ora 18:30, Simona Halep, locul 5 WTA, se va duela cu
Anna Karolina Schmiedlova, locul 40 WTA. Meciul va fi în direct pe DigiSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
merace
merace  •  27 Iunie 2016, 19:23

Pacat ca Irina a avut o zi slaba azi. Dar Patricia a luptat din greu, si asta promite. Asa e jocul, castigi doar cand esti mai bun. HAI ROMANIA!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  27 Iunie 2016, 16:05
Postat de lapusneanul pe 27 Iunie 2016, 12:55

nea gica, tine minte...begu nu o s ajunga niciodata in top 20

SIncer nu stiu pe ce te bazezi. Inteleg ca e frustrant sa vezi cum unii o injura pe Simona orice-ar face si pe Irina toti o iarta, dar nu Irina e de vina, nu trebuie sa te razbuni pe ea. Eu zic ca poate intra in top 20, desi e categoric inferioara valoric Simonei (indiferent de parerea "iespertilor" - vorba ta). S-a apropiat suficient de mult pentru a o putea considera capabila. Chiar si meciul de azi cred ca e un accident - anul trecut a prins turul 3, eliminata de Sarapova aici. Si era de asteptat, intr-un fel, dupa o perioada excelenta pe zgura sa urmeze un recul. Are potential. Nu stiu daca-l va valorifica, dar il are. De la natura e mai dotata decat Halep. Nici Simona nu are meci usor astazi. L-am auzit pe comentatorul Digi ridiculizand-o putin pe Schmiedlova (ca pe un fel de ilustra necunoscuta), dar avand in vedere ca e campioana en-titre de la Bucuresti, adica un turneu pe care tu, ca "iespert" (imi place, o sa ti-l preiau), se cheama ca trebuie sa-l fi vazut, s-a cam pus singur in off-side. A, si sa nu uitam, ca Schmiedlova e singura care a reusit sa-i ia set Muguruzei la RG. Atentie, slovaca nu e de luat la pret de matineu. Sigur-sigur e mai valoroasa decat Cepelova, cea care o scotea pe Simona anul trecut. Deci e nevoie de concentrare.

merace
merace  •  27 Iunie 2016, 19:20
Postat de lapusneanul pe 27 Iunie 2016, 12:55

nea gica, tine minte...begu nu o s ajunga niciodata in top 20

Profeti sunt multi, dar si destepti, a zis Lapusneanu in drama clasica! :D hahaha

Vezi toate comentariile (32)
Comentează