SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Zi perfectă pentru tenisul românesc! Halep și Begu merg în "optimi" la Roland Garros » Cu cine vor juca

Foto: Reuters +2   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 15:38

Cele mai multe greutăți le-a avut Halep. Simona a început greoi meciul, a cedat gameuri pe propriul serviciu și a cedat primul set cu 4-6. Sub privirile lui Darren Cahill, jucătoarea noastră a revenit în setul secund, a condus cu 3-0 și, din acel moment, nu i-a mai dat timpi de respiro adversarei. Simona Halep va juca în optimi împotriva Samanthei Stosur, care a învins-o Lucie Safarova, scor
6-3, 6-7(0), 7-5.

  • Simona Halep s-a calificat în "optimile" de la Roland Garros, după ce a trecut în turul 3 de Naomi Osaka, locul 101 WTA, scor 4-6, 6-2, 6-3;
  • Chiar dacă a venit după un meci de peste trei ore în turul precedent, Irina Begu a reușit s-o învingă și ea pe Annika Beck, locul 39 WTA, și merge mai departe în "optimi", scor 6-4, 2-6, 6-1.

Irina Begu a evoluat excelent împotriva nemțoaicei Beck. În ciuda sincopelor din setul secund, pierdut la 2 și în care a acuzat puțin oboseala, jucătoarea noastră s-a concentrat perfect în setul decisiv. Pe fondul unui prim serviciu bun și a unor lovituri câștigătoare legate, Begu a închis partida fără milă, 6-1! Irina Begu o va întâlni pe Shelby Rogers, care a învins-o pe Petra Kvitova, scor 6-0, 6-7(3), 6-0.

"A fost un meci greu. E tânără, joacă un tenis frumos, fără emoții. Eu am fost un pic prea nervoasă, dar e bine că am câștigat" Simona Halep

"S-a văzut un pic meciul greu de data trecută, dar mă bucur că am reuşit să câştig şi în condiţiile astea de oboseală. În setul secund s-a văzut puţin că Ilie Năstase nu a mai fost în tribune să-mi poarte noroc şi l-am pierdut. Plecase la meciul Simonei" Irina Begu

  • Tot azi, Simona va juca si la dublu mixt alături de Horia Tecau împotriva perechii Yj. Chan/M. Mirnyi, cuplu aflat pe locul 7 în clasamentul mondial de dublu mixt. Ora estimată este 18:00, fiind al 4 lea meci pe acel teren.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (191)
817570691657743
Oana Miulescu  •  28 Mai 2016, 00:19

Bravo fetelor noastre!! Bafta in continuare!!!

1021381227939267
Nicu Apostol  •  27 Mai 2016, 22:37

FELICITARI FETELOR!!! VA IUBIM,SUCCES!!!

catalynn
catalynn  •  27 Mai 2016, 19:07

Bun, norocul ți-l ai faci, mai ales cand vorbim de sport individual, dar conjunctura ajuta. Asa ca fetele noastre nu doar ca a avut noroc ca adversarele de azi nu au profitat de punctele lor slabe (la Irina oboseala excesivă, iar la Simonica pasa proasta in care a intrat de Miercuri) dar le vor intâlni on turul viitor pe Rogers si Stosur in locul cehoaicelor mult mai bine cotate. Desi Simona a bătut-o pe australianca in ultimile partide, iar la Madrid a spulberat-o de-a dreptul in 50 de minute cu 6-2,6-0 asta nu înseamnă ca se va repeta povestea daca Simona va etala același tenis falimentar ca azi si Miercuri. Daca nu avea un super antrenor mai ziceam, nu ma așteptam ca Victor Ioniță sa faca ședințe tactice cu ea, dar daca nici Cahill nu a vazut probleme elevei sale si nu știe cum sa remedieze din mers, atunci chiar ca nimeni nu știe! Bafta fetelor si una dintre voi sa căstige turneul! PS Radwaska a trecut de cehoaica (Strycova), deci Cehia e azi in doliu si Fosforii cehi sunt in delir pt ca astea au facut tara de ras!

Vezi toate comentariile (191)
Comentează