SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FOTO Simona Halep și Irina Begu le-au învins pe Johanna Konta și Heather Watson! România se menține în Grupa Mondială II » Ce s-a întâmplat în meciul de dublu

FOTO: Ștefan Constantin +16   FOTO
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 13:20

Perechea britanică Laura Robson / Jocelyn Rae a câștigat meciul de dublu împotriva româncelor Simona Halep și Monica Niculescu. 

  • România a învins-o în acest weekend reprezentativa Marii Britanii în Fed Cup și se menține al doilea eșalon valoric al competiției. Scorul final a fost 3-2. 
  • Meciurile s-au desfășurat la Constanța.
  • Simona Halep s-a impus în primul meci, 6-4/6-1 cu Heather Watson. 
  • În al doilea meci, Johanna Konta a învins-o pe Sorana Cîrstea în două seturi, 6-2/6-3.
  • Halep a câștigat și al doilea meci al ei, 6-1, 6-3 cu Johanna Konta. 
  • Irina Begu a încheiat soarta acestei partide după ce a trecut de Heather Watson, scor 6-4, 7-5. 
  • Simona Halep i-a luat locul Soranei Cîrstea pentru meciul de dublu. A pierdut împreună cu Monica Niculescu partida cu Laura Robson și Jocelyn Rae, scor 3-6, 6-1, 8-10. 

MECIUL 5

S-au impus lejer în primul set, scor 3-6, dar Halep și NIculescu au revenit și l-au câștigat pe al doilea și mai clar, 6-1. În super tie-break britanicele au câștigat cu 10-8. 

MECIUL 4

FINAL Irina Begu - Heather Watson 6-4 / 7-5
* Irina Begu a câștigat primul set, care a fost unul echilibrat. Românca a fost mult mai atentă la retur și a profitat de fiecare dată de greșelile neforțate ale adversarei. 44 de minute a durat primul set.
** După un al doilea set mult mai echilibrat, care a durat 77 de minute, Irina Begu a reușit să treacă de Heather Watson, scor 7-5. 

"Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar sunt bucuros că am demonstrat că suntem mai bune și că ne-am impus. Le mulțumim suporterilor pentru că ne-au susținut. Știam că va fi un meci greu cu Watson, e o adversară dificilă. A contat că m-am odihnit ieri", a zis Begu după meci. 

MECIUL 3 

FINAL Simona Halep - Johanna Konta 6-1 / 6-3
* Simona Halep nu i-a dat nici o șansă Johannei Konta în primul set. A pierdut un singur ghem și a reușit să-și adjudece acest prim set în doar 28 de minute. Jucătoarea din Marea Britanie pare surprinsă de jocul foarte agresiv al sportivei noastre și a făcut destul de multe greșeli neforțate. 
** Al doilea set a fost ceva mai echilibrat, Konta chiar a avut un break avans și conducea la un moment dat cu 3-1, însă Halep a revenit și după 43 de minute a încheiat setul. A luat 5 ghemuri la rând și s-a impus. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (181)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  23 Aprilie 2017, 23:56
Postat de catalynn pe 23 Aprilie 2017, 17:45

Nu stiu ce sa zic, Irina are probleme fizice de ceva timp, insa saraca strange din dinti si incearca sa mearga mai departe. Am mai vazut si in trecut cu aceleasi grimase, dar ca si azi a dus meciul pana la capat. Daca era ceva cu adevarat grav, nu ar fi riscat sa intre nici azi. Oricum clovnul lui jjjiji mi-a stricat absolut orice chef de tenis, de asta nici nu am mai comentat, am preferat sa savurez victoria Simonei doar in formul meu interior :-)))) Felicitari fetelor pt victorie si bafta la turneele individuale!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

597667370336981
Kitty Mace  •  23 Aprilie 2017, 21:20

Felicitari fetelor noastre! Mi-a placut hora de final, bravo! O zi buna pt. sportul romanesc, medalii la gimnastica, succes la tenis. bravo!!

danut1971
danut1971  •  23 Aprilie 2017, 19:48

bravo fetelor! felicitari! simona a zdrobito pe plangacioasa avruc monta

Vezi toate comentariile (181)
Comentează