SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

Simona Halep, surclasată în semifinalele de la Rogers Cup de Svitolina, în 56 de minute

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 00:30

Elina Svitolina s-a calificat în finala de la Rogers Cup după ce a învins-o fără drept de apel pe Simona Halep, scor 6-1, 6-1. În ultimul act ucraineanca o va întâlni pe Caroline Wozniacki.

Jucătoarea noastră n-a avut nicio șansă în fața numărului 5 WTA. Ucraineanca a condus din primul moment al jocului și singurul game câștigat de Halep în primul set a fost la scorul de 1-5.

Nici setul secund nu a fost mai bun pentru Simona, care s-a impus tot într-un singur game, însă diferența au făcut-o numeroasele erori neforțate ale româncei.

Aceasta-i cea mai drastică înfrângere pentru Simona din ultimii 4 ani. Ultima umilință trăită de numărul 2 WTA a fost în 2013, la Miami, când Sara Errani a învins-o cu 6-1, 6-0.

"Mi-a fost greu mental pentru că a fost al doilea meci al meu pe această arenă. Am încercat să fiu foarte concentrată. Sunt foarte fericită pentru performanța mea de azi. Echipa mea e cu mine, însă acum o să încerc să mă recuperez cât mai repede" Elina Svitolina

34 de erori neforțate
a făcut Simona Halep împotriva Svitolinei

56 de minute
a durat partida de azi

Desfășurarea liveTEXT a meciului:

GAME, SET, MECI SVITOLINA! Ucraineanca se impune cu 6-1 și merge în finală!
1-5 BREAK HALEP!
Simona reușește și ea un break!
0-5 BREAK SVITOLINA!
Situația e fără ieșire pentru Simona în acest moment! Elina servește pentru calificarea în finală!
0-4 Game Svitolina!
Jocul Simonei e inexistent astăzi și ucrainencei îi intră tot!
0-3 BREAK SVITOLINA!
Ucraineanca își continuă parcursul foarte bun și joacă aproape fără greșeală în această seară!
0-2 Game Svitolina!
Simona continuă să fie neinspirată, însă în acest game s-a văzut o schimbare în bine a româncei, după ce a atacat mai mult fileul!
0-1 BREAK SVITOLINA!
Simona nu-și revine nici în setul secund și își pierde încă din debut serviciul! 16 erori neforțate a avut Halep în primul set!
A început setul 2! Simona e la serviciu!

GAME, SET! Svitolina n-a stat prea mult la discuție cu Halep în primul set și l-a câștigat rapid, scor 6-1. La începutul setului secund se vor schimba și mingile.
1-5 Game Halep!
Simona a beneficiat de două mingi de game și în cele din urmă a câștigat primul său game din acest meci!
0-5 Game Svitolina!
Ucraineanca pare să nu aibă rival în această noapte (zi la Toronto)! Totuși, Simona e încurajată de publicul român aflat pe arenă.
0-4 BREAK SVITOLINA!
Simona comite o nouă serie de greșeli neforțate și îi dă posibilitatea ucrainencei să se distanțeze pe tabelă!
0-3 Game Svitolina!
Simona nu se simte deloc bine în acest debut de meci și după 7 minute jucătoarea noastră n-a câștigat niciun game. Mai mult, acest game a fost pierdut la 0 de Halep.
0-2 BREAK SVITOLINA!
Simona face o dublă greșeală și îi oferă break-ul adversarei. Totodată, românca a ajuns la 5 greșeli neforțate în primele două seturi.
0-1 Game Svitolina!
Simona câștigă primul punct al meciului, dar Elina revine și-și face serviciul fără mari probleme. Românca a comis și câteva greșeli neforțate.
A început meciul! Elina servește prima!
Cele două jucătoare au ieșit la încălzire!

Halep e deținătoarea trofeului Rogers Cup, iar pentru calificarea în semifinale și-a asigurat un cec în valoare de 122.190 de dolari și 350 de puncte WTA.

Învingătoarea din această partidă va juca în marea finală cu daneza Caroline Wozniacki, cea care a învins-o în penultimul act pe Sloane Stephens, scor 6-2, 6-3.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
dubluv
dubluv  •  13 August 2017, 22:50
Postat de tihi pe 13 August 2017, 18:58

Prostie mai mare nu am citit!

tihi, nu era pt tine, ci pentru oamenii destepti

tihi
tihi  •  13 August 2017, 18:58
Postat de Lucian Dimitriu pe 13 August 2017, 16:44

Se mai întâmplă și criticile chibiților sunt justificate. Așa este când țara ta este printre primele în toate domeniile, când toată lumea vorbește numai de România laudativ, când toți vor să primească emigranți numai din România sau măcar să aibă 2-3 stropi de sânge dac. Poporul vrea performanță, s-a săturat ca Statul să le dea totul și cei capabili de performanță să nu le aducă gloria în curte, lângă grătarul cu mici și berea ieftină în sticle de plastic.

Prostie mai mare nu am citit!

bulletproof
bulletproof  •  13 August 2017, 17:47

Iar ţi-ai luat-o,/ Ghinie-mi pare,/ Doar nu ești, tu, așa... tare !/ Si de n-o fi cu bănat,/ Eu îti spun că ... niciodată/ Tenis curat n-ai jucat !

Vezi toate comentariile (61)
Comentează