SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Aventura s-a terminat! Irina Begu, eliminată în optimile de finală de la Roland Garros » Adversara a început să plângă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 09:24

Irina Begu, locul 28 WTA, a fost învinsă de Shelby Rogers, locul 108 WTA, în optimile de finală de la Roland Garros, scor 3-6, 4-6.

Irina nu a prins cea mai bună zi, iar meciurile lungi din tururile precedente și-au pus amprenta. Românca a suferit în multe momente, iar Shelby a avut de partea ei un serviciu foarte puternic și bine plasat.

În plus, Begu a făcut greșeli în momentele importante, iar americanca a profitat. Deși a alergat mult, românca nu a găsit o replică pe măsura loviturilor lui Shelby.

Rogers este la primul sfert de finală la un turneu de Grand Slam și va juca în runda următoare cu Garbine Muguruza, locul 4 WTA. La discursul de la finalul meciului, Rogers a fost vizibil emoționată și a început să plângă.

Prezența în optimi este cea mai bună performanță a Irinei Begu, după ce anul trecut a fost eliminată în turul 3. Pentru această performanță, Irina va primi 430 de puncte WTA și 145.000 de euro.

Vezi desfășurarea liveTEXT a meciului
Irina Begu - Shelby Rogers 3-6, 4-6

SET ȘI MECI ROGERS: Shelby Rogers a mai reușit un break, profitând de două greșeli neforțate ale Irinei, și a câștigat setul și meciul!
Game Rogers:
Shelby întrerupe seria de game-uri ale româncei. Irina i-a pus ceva probleme și în acest game, dar serviciul a ajutat-o pe americanca să iasă din momentul dificil.
Game Begu:
Begu trece printr-un moment bun și a ajuns la două game-uri consecutive. Românca egalează scorul la game-uri.
Break Begu:
Irina reușește încă un break și rămâne în acest set și în meci. Românca a profitat de un serviciu mai slab al lui Rogers și a returnat foarte bine.
Break Rogers:
Al patrulea game consecutiv reușit de Rogers. Americanca face break-ul și se distanțează în acest set. Irina nu găsește răspuns pentru jocul fără greșseală al americancei.
Game Rogers:
Shelby continuă seria de game-uri câștigate. Americanca face un game alb, profitând de faptul că Irina nu este într-o zi bună și nu găsește răspuns la loviturile ei.
Break Rogers:
Americanca egalează situația la game-uri, după break-ul făcut în acest game.
Game Rogers:
Shelby a servit din nou foarte bine și puternic, adjudecându-și game-ul fără probleme. 
Game Begu:
Românca își mărește avantajul, după un game extrem de tenisonat. Irina a salvat o minge de break și se menține în avantaj.
Break Begu: 
Irina începe foarte bine și face primul break al său. Românca a găsit pentru prima dată cheia pentru a returna serviciile foarte puternice ale americancei.

A început setul doi. Rogers a servit prima

SET ROGERS: Americanca face încă un break și își adjudecă setul fără emoții. Rogers a controlat game-urile și a servit foarte bine, Irina neputând să îi pună probleme.
Game Rogers:
Shelby este de neoprit pe propriul serviciu. Rogers servește foarte puternic și bine plasat, iar Irina nu găsește niciun răspuns.
Game Begu:
Irina își câștigă game-ul de serviciu la 0, după un game în care a jucat foarte bine.
Game Rogers:
Rogers continuă seria foarte bună de game-uri pe propriul serviciu, iar Irina nu reușește încă să găsească un răspuns la loviturile foarte bune ale adversarei.
Game Begu:
Irina a reușit să reducă din diferență și a redus din diferență. Românca a servit bine și a avut lovituri foarte bune, la care Rogers nu a avut răspuns.
Game Rogers:
Americanca are un ritm de joc foarte bun și controlează meciul. Rogers a câștigat game-ul de serviciu și și-a mărit avansul.
Break Rogers:
Irina a avut mari dificultăți în acest game, iar Rogers a pus presiune pe româncă. Americanca face primul break al meciului și trece în avantaj.
Game Rogers:
Americanca a câștigat game-ul de serviciu, după ce a fost condusa cu 0-30.  Rogers a servit foarte bine de atunci și a anulat avantajul româncei.
Game Begu:
După ce a fost condusă cu 0-15, Begu a revenit foarte bine și a avut o serie de 4 puncte consecutive, având lovituri precise și puternice.

A început meciul. Begu servește prima.

 Cele două jucătoare au ieșit pe teren. Meciul va începe în curând. 

UPDATE 14:30

Meciul Milos Raonici - Albert Ramos-Vinolas s-a terminat cu victoria spaniolului, scor 6-2, 6-4, 6-4. Partida Begu - Rogers va începe în 5 minute.

update 14:15

Meciul Milos Raonici - Albert Ramos-Vinolas este în setul 3 (4-4), scorul fiind 0-2 la seturi pentru spaniol. La finalul acestui meci va începe partida Irinei Begu.

Știrea inițială:

 

Begu și Rogers sunt la primul duel în circuitul WTA. Meciul va putea fi urmărit în direct pe EuroSport și în format liveTEXT pe GSP.RO. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (131)
ray51
ray51  •  30 Mai 2016, 12:25

25 WTA. E loc si de mai bine. La noi si fulminante succese ! (asta ar insemna sa la bati si pe cele situate peste 100 in clasament !

1678029119091529
Antoaneta-iozefina Ciobanu  •  29 Mai 2016, 20:01

Joc execrabil.S-a miscat ca o mamaliga pe teren.Nu are nici o scuza.Se misca lent pe teren intre schimburile de mingi.Incearca sa o copie pe Serena,pentru a minimiza consumul de efort.Dar ea nu are loviturile Serenei.Din pacate asta e nivelul ei.

bdgeorge
bdgeorge  •  29 Mai 2016, 19:44

asta-i Irina poate bate pe oricine din top 5-20 si poate pierde la o fata de pe locul 108????? face prea multe greseli si asa nu poti sa ajungi mare..

Vezi toate comentariile (131)
Comentează