SPORTURI  »  TENIS  »  WTA FINALS

Înfrângere pentru Simona » Halep pierde categoric în faţa lui Kerber! Cum arată clasamentul în Grupa Roşie

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 16:02

Simona Halep, locul 4 WTA, a fost învinsă de Angelique Kerber, locul 1 WTA,  în al doilea meci din grupele Turneului Campioanelor de la Singapore, scor 4-6, 2-6. Românca este acum pe locul 2 în Grupa Roşie.

Clasament Grupa Roşie:

1. Angelique Kerber 4-1
2.  Simona Halep 2-2
3. Madison Keys  2-2
4. Dominika Cibulkova 1-4

În următorul meci, Halep se va duela cu Cibulkova, iar Kerber o va întâlni pe Keys. Astăzi se va juca meciul Cibulokva - Keys.

În primul set, Halep şi Kerber au mers cap la cap, fiind un set echilibrat. Simona a avut şansa de a face 5-3, dar Kerber a revenit şi câştigat trei game-uri la rând şi a câştigat setul.

În a doua parte, jocul Simonei a căzut dramatic. Kerber a returnat foarte bine, a profitat de serviciul slab al Simonei şi nu a cedat decât două game-uri.

Simona Halep - Angelique Kerber 4-6, 2-6

2-6: SET, MECI KERBER: Simona a salvat două mingi de set, dar nu a mai putut să o salveze pe a treia. Simona a ratat o minge de break, iar nemţoaica a revenit şi a câştigat game-ul şi meciul

2-5: Game Halep: Simona suprevieţuieşte în acest set! Halep câştigă cu greu game-ul şi se apropie de Kerber. Liderul WTA va servi acum pentru a câştiga meciul

1-5: Game Kerber: Nemţoaica îşi câştigă game-ul de serviciu şi este la un pas de a câştiga meciul. Simona se află într-un moment dificil şi va servi pentru a rămâne în meci

1-4: Break Kerber: Simona nu îşi găseşte ritmul şi îi permite lui Kerber să dicteze punctul. Nemţoaica mai face un break şi se apropie de victorie.

1-3: Game Kerber: Angelique se menţie în faţă, chiar dacă jocul este unul echilibrat. Halep pune presiune pe serviciul adversarei, dar nu poate câştiga game-ul

1-2: Game Halep: Simona întrerupe seria adversarei ei. A salvat cu greu dă mingi de break şi a revenit, câştigând game-ul.

0-2: Game Kerber: Jocul Simonei este în scădere. Halep a ratat două mingi de break şi i-a permis lui Kerber să revină şi să câştige game-ul.

0-1: Break Kerber: Angelique ajunge la patru game-uri consecutive câştigate. Simona începe slab game-ul, iar serviciul slab i-a permis lui Kerber să returneze foarte  bine şi să conducă punctele


A început setul doi. Simona a servit prima

4-6: SET KERBER: Nemţoaica a servit foarte bine şi şi-a păstrat calmul. Simona nu a putut să o oprească pe Kerber în acest game, iar Angelique preia conducerea meciului

4-5: Break Kerber: Simona este în dificultate. Kerber a trecut în avantaj după ce a reuşit break. Nemţoaica va servi pentru a câştiga setul.

Simona l-a chemat pe Cahill, care i-a spus să fie mai agresivă şi să controleze punctele. Antrenorul a insistat pe faptul că Simona trebuie să pună presiune pe Kerber şi a spus că serveşte bine.

4-4: Game Kerber: Simona ratează şansa unui nou break. Kerber a revenit în game, după lovituri extrem de puternice şi bine plasate, la care Halep nu a avut răspuns

4-3: Game Halep: Simona trece pentru prima dată în avantaj. Halep câştigă game-ul la 0, după ce a servit foarte bine.

3-3: Break Halep: Simona şi-a câştigat primele game-uri de serviciu şi a reuşit să revină în joc. În plus, Halep a salvat o minge de game şi a făcut break-ul, reuşind să egaleze scorul.

0-2: Game Kerber: După un game foarte disputat, Kerber reușește să își apere serviciul și își majorează avantajul.

0-1: Break Kerber: Simona începe prost acest meci. Kerber a făcut break în game-ul de debut. Punct final a fost câştigat după un game lung, cu multe mingi la limită. Halep s-a apărat bine, dar nu a rezistat presiunii puse de nemţoaică şi greşit, pierzând game-ul

A început meciul. Simona serveşte prima

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  25 Octombrie 2016, 21:21

Sunteti doar niste mici prostuti, cu IQ sub 30, care aveti parte de marea calitate de cenzori absoluti. NULITATI. Din fericire am facut copy-paste la o gramada de chestii, comentarii absolut *** din partea cenzorilor vostri, platiti cu bani buni ca sa arda gazul de pomana. Si de-abia astept sa va arat, in public, ce *** sunteti. Voi posta pe ...ma mai gandesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  25 Octombrie 2016, 21:18
Postat de timm pe 25 Octombrie 2016, 21:10

Vezi cate turnee a castigat Halep vezi cate Ruzici. Halep a fost numarul 2 mondial Ruzici... Si o sa intelegi ca Halep a depasit-o pe Ruzici. Ruzici a declarat deja acest lucru, dar tu poti sa o certi.

Ruzici a castigat 12 turnee si a fost numarul 8 mondial. Halep a castigat deja 20 de turnee si a fost numarul 2 mondial. Poate intelegi de ce Ruzici a zis ca Halep a depasit-o deja si are doar 25 de ani.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  25 Octombrie 2016, 21:11
Postat de timm pe 25 Octombrie 2016, 18:53

GSP????? Acest mesaj inca exista. Nu se incadreaza in totaliate la "Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor , limbaj intolerant" Nu mai beti in timpul serviciului. Nu e normal.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează