SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

UPDATE Meciul Simona Halep - Magdalena Rybarikova a fost amânat » Când se va juca

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 08:47

Simona Halep, locul 2 WTA, urma să se dueleze azi cu slovaca Magdalena Rybarikova, locul 28 WTA, în turul doi al turneului de la Beijing, China. Acesta a fost reprogramat din cauza vremii.

update 16:15

Organizatorii au anunțat că meciul Simona Halep - Magdalena Rybarikova se va juca marți de la ora 09:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de TV Digi Sport.

update 15:00

Organizatorii au decis anularea meciului Simona Halep - Magdalena Rybarikova. Partida se va juca mâine, urmând să fie anunțată ora de disputare.

 

update 14:50

Meciul va începe în jurul orei 16:30 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport. Inițial, partida trebuia să începă cu două ore mai devreme, dar organizatorii au schimbat ora de start din cauza ploii.

Știrea inițială

Rybarikova a trecut în primul tur de canadianca Eugenie Bouchard, scorul 6-4, 6-3, după un meci care a durat o oră și 36 de minute. Până acum, Halep și Rybarikova s-au duelat de 4 ori. Ultimul meci a avut loc anul acesta, la Toronto, când Simona s-a impus în două seturi.

Câștigătoarea meciului Halep - Rybarikova se va duela în turul III cu învingătoarea partidei Sharapova - Makarova.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  02 Octombrie 2017, 16:42

Maine joaca si Sorana, care a scapat de Stephens, aflata la a doua infrangere categorica consecutiva dupa titlul la US Open. Si tot cu o jucatoare dinafara top 50 (McHale e pe 71). Sorana are prima sansa cu McHale, sper s-o valorifice. Joaca si Tecau la Tokyo maine. Tragere la sorti ciudata. In primul meci de dupa US Open se reintalneste cu spaniolii pe care i-a invins in finala turneului american. Desi e doar primul tur intr-un turneu ATP500. Asta e.

hitman222
hitman222  •  02 Octombrie 2017, 15:41
Postat de valeri_gazaev100 pe 02 Octombrie 2017, 15:23

fcsb nu e steaua

:)))))))))))))) Foarte corect de altfel...

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  02 Octombrie 2017, 15:23

fcsb nu e steaua

Vezi toate comentariile (4)
Comentează