SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

De neoprit! Simona Halep, prima semifinală din 2017 » Românca a învins-o pe Sevastova într-un timp record + Adversara din actul următor

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 16:45

Simona Halep a învins-o pe Anastasija Sevastova, scor 6-3, 6-1 în sferturile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, după un meci care a durat doar o oră. 

Este prima semifinală jucată de ocupanta locului 5 WTA în acest an, iar în runda următoare o va întâlni pe nemțoaica Laura Siegemund (locul 49 WTA), care a trecut de Karolina Pliskova (locul 3 WTA) după un meci maraton de trei seturi: 7-6, 5-7, 6-3. 

Simona a controlat de la un capăt la altul partida cu Sevastova, după ce a avut o evoluție excelentă și în primul meci, cu Barbora Strycova, când s-a impus cu scorul de 6-2, 6-3.

Halep și Siegemund s-au mai întâlnit o singură dată până acum, tot la turneul de la Stuttgart, în optimile de finală de anul trecut. Jucătoarea germană s-a impus atunci în două seturi, scor 6-1, 6-2.

Turneul de la Stuttgart este dotat cu premii în valoare totală de 760.000 de dolari și are loc în perioada 24-30 aprilie.

FINAL » Simona Halep - Anastasija Sevastova 6-3/6-1

6-1! GAME-SET-MECI! Halep a avut nevoie de doar o oră pentru a trece de Sevastova și o va înfrunta în semifinale pe Laura Siegemund!
4-1!
După ce a depășit un game dificil pe propriul serviciu, românca a cedat un prim game în acest set. Este pentru prima dată în actul secund când românca nu a avut minge de break.
3-0!
Simona revine pe serviciul adversarei, după ce Sevastova a condus cu 40-15 și avut apoi încă o șansă de a închide game-ul. Românca a fructificat prima minge de break din acest game.
2-0!
Început excelent pentru Simona, care a făcut break încă din primul game, iar apoi și-a consolidat avantajul pe propriul serviciu.
START ÎN SETUL SECUND!

6-3! SET HALEP! Românca a reușit un nou break la 4-3, iar apoi a servit excelent pentru câștigarea primului set. Simona a închis primul act după doar 32 de minute, cu un game alb. 
4-3!
Halep a reușit să ducă meciul la 4-2, însă Sevastova a reușit un game alb pe serviciul româncei și a făcut re-break.
3-1!
Primul break din meci este reușit de româncă. Până acum, Simona a pus presiune pe serviciul adversarei și nu a avut probleme pe propriu serviciu. 
START DE MECI!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  29 Aprilie 2017, 15:40

spinoza • 29 Aprilie 2017, 08:22 1 0 Postat de thomassystem pe 29 Aprilie 2017, 02:29 Mult succes in semifinală Laura Siegemund, pune capăt suferinței, dacă nu câștigi machidoanca din Constanța va juca cu Sharapova in finală și vom asista la o nouă umilire a piticaniei ***. Toată România este alături de tine Laura, te susținem necondiționat. Zdrobește machidoanca, această nulitate absolută care încă vegetează in top 10 absolut nemeritat. Știm că poți câștiga în fața halepoasei, mult succes Siegemund. *** Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor ALO, COREEA DE NORD (scuze, am vrut sa zic GSP). Voi lasati acest comentariu mizerabil aproape necenzurat si il cenzurati pe cel ce, in mod absolut meritat (spinoza) ii raspundea cum se cuvine acestui sinistru individ? Boicot general GSP, am inceput deja campania la mine pe FB.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Aprilie 2017, 09:38

Siegemund a reusit un nou turneu de exceptie, ca si anul trecut. Victoriile la Kuznetova si Pliskova mi se par de senzatie si imi amintesc de cele cu Simona si Radwanska de anul trecut. Simona e in evidenta revenire si sper ca va razbuna esecul dur din 2016. Iar o finala cu Sarapova ar fi un meci care i-ar putea da Simonei si staffului ei o idee clara despre nivelul real la care se afla.

10202925648180625
Eugen Qy  •  29 Aprilie 2017, 09:35
Postat de thomassystem pe 29 Aprilie 2017, 02:29

Mult succes in semifinală Laura Siegemund, pune capăt suferinței, dacă nu câștigi machidoanca din Constanța va juca cu Sharapova in finală și vom asista la o nouă umilire a piticaniei albaneze. Toată România este alături de tine Laura, te susținem necondiționat. Zdrobește machidoanca, această nulitate absolută care încă vegetează in top 10 absolut nemeritat. Știm că poți câștiga în fața halepoasei, mult succes Siegemund.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează