SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

FOTO Simona Halep, în "optimi" la Roland Garros, după un meci solicitant cu Daria Kasatkina! Își cunoaște următoarea adversară

Foto: Reuters +9   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iunie 2017 09:33

După un prim set în care s-a impus fără probleme și nu i-a lăsat nicio șansă Dariei Kasatkina, Halep a avut probleme în setul al doilea, când rusoaica a revenit de la 1-3 și a servit pentru set.

  • Simona Halep, favorita trei a turneului de la Roland Garros, a învins-o pe  Daria Kasatkina (locul 28 WTA), scor 6-0, 7-5, și s-a calificat în optimile de finală ale turneului.
  • Românca o va înfrunta pe Carla Suarez Navarro (23 WTA) în următoarea rundă, programată luni, ora urmând să fie anunțată în cursul zilei de duminică.

Românca și-a revenit însă la timp, câștigând pe propriul serviciu și evitând astfel un set decisiv. 

În "optimi", Halep se va duela cu jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro (23 WTA), care a trecut de Elena Vesnina în două seturi, 6-4, 6-4.

Raportul confruntărilor directe dintre Halep și Suarez Navarro este favorabil româncei, care a câștugat 6 dintre cele 11 confruntări cu jucătoarea spaniolă. Totuși, în meciul pe care cele două l-au jucat la Roland Garros în 2013, Suarez Navarro s-a impus în trei seturi, 3-6, 6-2, 6-2.

livetext

FINAL » Simona Halep - Daria Kasatkina 6-0/7-5

7-5 // GAME-SET-MECI! Simona Halep este în optimile de finală de la Roland Garros!

6-5 // Kasatkina pare total descurajată de rezistența Simonei, iar românca a reușit un break la 0. Halep servește pentru meci și calificarea în optimile de finală. 

5-5 // Simona este în revenire, după ce a salvat încă trei mingi de set ale rusoaicei. Simona s-a apărat excelent într-o serie de schimburi lungi de mingi. 

4-5 // Break Simona Halep! Românca a salvat o minge de set cu o contra-scurtă superbă și a reușit break-ul.

3-5 // Kasatkina revine de la 1-3 în acest set și servește pentru a trimite meciul în decisiv. Românca a slăbit ritmul și i-a permis adversarei să revină.

3-3 // Break reușit de Kasatkina. Rusoiaca are șansa de a trece în avantaj.

2-1 // Break Halep! Simona revine după ce a pierdut primul game și trece din nou în avantaj.

0-1 // Primul game câștigat de Kasatkina în acest meci vine în debutul setului secund. 

Kasatkina a mers la vestiare în pauza dintre seturi. 

6-0// SET SIMONA! Halep nu i-a lăsat nicio șansă Dariei Kasatkina și a avut soluții pentru fiecare lovitură a rusoaicei. Românca a alergat după fiecare minge și a profitat de erorile adversarei. 

5-0 // Joc perfect al Simonei Halep! Românca a reușit un nou break și servește pentru set.

3-0 // Un nou break reușit de Halep, care practică un joc solid și are o mișcare foarte bună pe teren, în ciuda problemei la gleznă.

2-0 // Simona își consolidează break-ul și reușește să profite până acum de greșelile rusoaicei.

1-0 // Început perfect de meci pentru Halep! Românca face break în game-ul inaugural

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (81)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  04 Iunie 2017, 05:18
Postat de Luminita Dudescu pe 03 Iunie 2017, 19:49

Asculta....antiziaristule...am impresia că ești cam obraznic,toată lumea are dreptul sa spună ce dorește, în ceea ce privește câștigarea ravnitului trofeu rămâne de văzut, oricum dacă-l câștiga madam Simona n - o sa se bucure de el prea mult timp,, și cu asta basta...

OK, ai spus ce doresti. Aplauze. Si acum fa pasi.

valyomanyd
valyomanyd  •  03 Iunie 2017, 21:44
Postat de Luminita Dudescu pe 03 Iunie 2017, 19:49

Asculta....antiziaristule...am impresia că ești cam obraznic,toată lumea are dreptul sa spună ce dorește, în ceea ce privește câștigarea ravnitului trofeu rămâne de văzut, oricum dacă-l câștiga madam Simona n - o sa se bucure de el prea mult timp,, și cu asta basta...

:))))))))))))))))))))))) De ce nu se bucura de el prea mult timp, ai de gand sa il furi ? Doamne, nu pot sa cred cata prostie exista in unele persoane !

valyomanyd
valyomanyd  •  03 Iunie 2017, 21:38
Postat de andrei.33 pe 03 Iunie 2017, 19:17

Cum poate fi un meci de doua seturi "solicitant" cand iei primul set cu 6-0..."ziaristi" disperati dupa senzational..

E clar, nu ai vazut meciul dar esti mare specialist ! :))) Bre, in 5 din 6 game-uri din primul set( chiar daca a fost 6-0) game-urile s-au jucat , dovada, a fost mereu 40-40..

Vezi toate comentariile (81)
Comentează