SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Lovitură pentru Florin Mergea » Vicecampionul olimpic va rata US Open

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 09:39

Florin Mergea s-a accidentat și va rata ultimul turneul de Grand Slam al anului, de la US Open, se arată într-un mesaj publicat pe pagina oficială de facebook a tenismanului român.

Mergea a fost diagnosticat cu sesamoidită, iar durerea a apărut chiar în timpul finalei olimpice din cauza stresului și efortului fizic suplimentar pe care sportivul l-a făcut pentru Jocurile Olimpice.

Medicii i-au recomandat lui Mergea repaus total pentru două săptămâni și alte trei săptămâni de recuperare, așa că românul va rata turneul de la US Open.

Florin Mergea și Horia Tecău au obținut medalia de argint în proba de dublu de la Jocurile Olimpice de la Rio după ce au pierdut finala disputată în fața spaniolilor Rafael Nadal și Marc Lopez.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1678029119091529
Antoaneta-iozefina Ciobanu  •  27 August 2016, 13:38

A castigat 500000 euro si renta viagera.

catalynn
catalynn  •  27 August 2016, 11:08

L-ati blestemat ma saracu pt finala aia, si uite ca l-au ajuns ... Asta e, e si vina lui, nu putea sa stea liniștit si sa isi vadă de cariera, Rio i-a trebuit?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează