SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Luptă pentru trofeu » Horia Tecău este în finala turneului de la Australian Open

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 08:41

Horia Tecău și Coco Vandeweghe s-au calificat în această dimineață în finala probei de dublu mixt de la Australian Open.

Tecău și Vandeweghe au trecut în minimum de seturi, scor 6-4, 6-4, de perechea Andreja Klepac/ Treat Huey, după o partidă care a durat puțin peste o oră.

Cele două seturi au fost identice, Tecău și partenera sa reușind cîte un break în fiecare set, suficiente pentru a-și asigura victoria.

În finală, cei doi se vor duela cu perechea Elena Vesina/Bruno Soares, partidă care se dispută azi.

Românul se află la a treia finală la dublu mixt. În prima, în 2012, a cîștigat trofeul alături de Bethanie Mattek-Sands. În 2014, românul a făcut pereche cu Sania Mirza și pierdut ultimul act al competiției.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1745flo
1745flo  •  29 Ianuarie 2016, 13:47

Bravo Horia saracule! Tu ai parte de un articolas de cinci randuri amarate pe la jumatea site-ului! Dar daca marea machidoanca Halepa ajungea in vreo finala, inca de pe prima pagina stiam de la ce mananca, la cum se imbraca, ce marca de chiloti si-a luat din Mall, toate rudele care sunt cu ea erau intervievate, ample articole ne prezentau cv-urile antrenorului, maseorului, hamalului ce i-a carat valiza, etc.

351637731693372
Horia Calinescu  •  29 Ianuarie 2016, 11:46

Dragă Gazetă,titlul așa trebuie să fie............Horia Tecău este în finala turneului de la Australian Open,la dublu mixt!

kossu
kossu  •  29 Ianuarie 2016, 11:02

Horia, fii tu căpitanul nostru!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează