SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Magnifica Simona Halep! » Românca a cîştigat cel mai important turneu din carieră şi de mîine urcă pe locul 9 WTA!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 februarie 2014 18:24

Simona Halep a cîştigat categoric şi finala cu Angelique Kerber, scor 6-2 6-3, şi a obţinut primul turneu de categorie Premier 5. Este al 7-lea turneu obţinut de Simona Halep în carieră!

Simona a început excelent partida cu Kerber şi a obţinut breakul la 0 încă din primul game. Nu a fost singurul al setului, Halep cîştigînd chiar cu 6-2.

Setul al doilea a fost mai echilibrat, în prima parte Kerber fiind mai solidă pe propriul serviciu, dar Simona Halep a obţinut tot două breakuri pentru un 6-3.

Este a treia victorie la o jucătoare din top 10 la acest turneu, după ce le-a învins şi pe Errani şi Radwanska.

Halep va urca pe locul 9 de mîine, cel mai bun din carieră.

Desfăşurarea liveTEXT a finalei de la Doha, Simona Halep - Angelique Kerber 6-2 6-3:

Halep - Kerber 6-2 6-3: VICTORIE pentru Simona Halep! Kerber a încheiat meciul cu o dublă greşeală.

Halep - Kerber 6-2 5-3: Simona se apropie la un singur game de victorie.

Halep - Kerber 6-2 4-2: Simona se distanţează şi în manşa secundă, scor 4-2. Reuşeşte şi două mingi cîştigătoare, iar Kerber este din nou fără reacţie.

Halep - Kerber 6-2 3-2: Simona Halep face breakul şi în setul al doilea şi este foarte aproape de cel mai important turneu al carierei.

Halep - Kerber 6-2 2-2: Şi Simona răspunde excelent pe propriul serviciu, cîştigă gameul la 15, Kerber nu i-a pus nici o problemă.

Halep - Kerber 6-2 1-2: Kerber joacă mai bine în acest set şi conduce cu 2-1 după un nou game cîştigat uşor.

Halep - Kerber 6-2 1-1: Ambele jucătoare reuşesc să-şi ţină serviciile în debutul setului doi, Simona cu ceva emoţii, salvînd şi o minge de break.

Halep - Kerber 6-2: Simona a cîştigat categoric primul set, în ultimul game salvînd şi 3 mingi de break ale nemţoaicei.

Halep - Kerber 5-2: Un game echilibrat în care nemţoaica reuşeşte pînă la urmă să se impună şi să reducă din diferenţă. Halep urmează la serviciu pentru a închide setul.

Halep - Kerber 5-1: Nemţoaica nu are ce face în faţa jocului complet al Simonei Halep! Serviciul a mers foarte bine pînă acum, iar loviturile cîştigătoare au venit şi cu forehandul, dar şi cu reverul.

Halep - Kerber 4-1: Al doilea break al Simonei Halep în primul set după două mingi superbe la 40-40 unde Kerber nu are vreo reacţie.

Halep - Kerber 3-1: Un nou game foarte bun al Simonei pe serva proprie, cîştigă la 0 cu două mingi cîştigătoare!

Halep - Kerber 2-1: Nemţoaica a fost mult mai solidă pe propriul serviciu şi a cîştigat game-ul la 15, profitînd şi de două retururi mai scurte ale Simonei.

Halep - Kerber 2-0: Halep a început excelent partida cu Kerber, reuşind să facă breakul încă din primul game. Simona a continuat foarte bine şi pe propriul serviciu pentru 2-0.

VIDEO Cine e nemţoaica Angelique Kerber, adversara Simonei Halep din finală » Cum se pregăteşte înaintea duelurilor decisive

Simona Halep, aproape de un nou record » Ce performanţă poate atinge dacă va cîştiga azi finala


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (503)
nrudolf
nrudolf  •  17 Februarie 2014, 18:32

Buna seara ! D-ra Halep S isi poate exprima harul indemanarii pe orice suprafata,fie ea gazon,rapida, zgura..,in or outdoor..Acestei ''tinare fregate'' a sportului alb,ii doresc sa atace cu succes bastionele Marelui Slam fie ca acestea se afla sub pavilion american, australian,britanic ori francez..Ce poate fi mai placut decat gustul reusitei,suprapus aclamatiilor,finilor degustatori ai Roland Garros-ului,izului decent al Wimbledon-ului sau arsitei stinse-n voalul ionatan al City-ului NY ?! In fond si la urma urmei este dotata cu rachete..

minosu
minosu  •  17 Februarie 2014, 16:24

cand o castiga un turneu de mare slem atunci e mare jucatoare

neludum
neludum  •  17 Februarie 2014, 14:24

Ruzici a castigat R.G. si in rst o fost prezenta pasagera in top 10 .Inseamna ca este mai buna decat Halep.Eu nu cred .Timpul va demonstra ! P.S. Daca nu te pricepi la un sport e mai bine sa nu comentezi ,nu e obligatoriu sa vii cu decizii transante ,asta o poti face in politica si fotbal acolo se pricepe toata lumea !

Vezi toate comentariile (503)
Comentează