SPORTURI  »  TENIS  »  PREMIU

Mama Lindsay Davenport » Fosta jucătoare de tenis surprinsă alături de cei patru copii ai săi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 21:26

Recent introdusă în International Tennis Hall of Fame, fosta campioană americană Lindsay Davenport, 38 de ani, a venit la ceremonie împreună cu soţul ei, Jonathan Leach, bancher de investiţii, şi cei patru copii ai lor.

Cel mai mare şi singurul băiat, Jagger Jonathan, are 7 ani, apoi vin fetele: Lauren Andrus, 5 ani, Kaya Emory, 2 ani şi jumătate, şi Haven Michelle, 6 luni.

"Cînd vine vorba de Lindsay, nu mă gîndesc la ea ca la o fostă jucătoare de tenis, chiar dacă lovea mingile atît de curat şi avea un serviciu uriaş", spune altă campioană americană, Tracy Austin.

"Mă gîndesc la o persoană normală, o mamă grozavă pentru copiii ei. Îi iubeşte, îşi iubeşte soţul şi e atît de centrată, de echilibrată", o descrie Austin.

Fost lider WTA pentru 98 de săptămîni, Davenport a cucerit în carieră 55 de titluri de simplu, între care 3 de Mare Şlem, şi 38 de dublu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează