SPORTURI  »  TENIS  »  PREMIU

Maria Şarapova cea mai bună tenismenă » Rusoaica a fost premiată de postul TV ESPN

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 iulie 2014 23:06

Maria Şarapova a fost desemnată drept cea mai bună jucătoare de tenis la premiile ESPY oferite de postul de televiziune ESPN.

Rusoaica le-a devansat pe Serena Williams, Li Na şi Agnieszka Radwanska într-o competiţie care a ţinut cont de rezultatele din ultimele 12 luni. Cîştigătoarea de la Roland Garros, pe lîngă faptul că a fost premiată, a acordat şi ea un trofeu.

Alături de Floyd Mayweather a înmînat premiul pentru cel mai bun joc. În public au fost prezenţi şi iubitul rusoaicei, Grigor Dimitrov, dar şi Sloane Stephens împreună cu fratele său.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
radu978
radu978  •  18 Iulie 2014, 20:47

Se pare ca are si feminin, tenismen si tenismena.

ph81luc
ph81luc  •  18 Iulie 2014, 10:14

Tot va dadeati voi smecheri si le scoteati pe nas gafele comentatorilor de la TVR. Deh, in viziunea voastra modestia e desueta. Na ca voi dati cu bata in balta si mai rau. Nu sunteti in direct, nu aveti presiunea meciului pe capul vostru, ci doar ceva lipsuri de limba romana, engleza si cultura sportiva. Pai "tenismena" mai baieti? S-a facut Maria baiat si voi ati ratat stirea asta? Ar trebui sa va dati demisia de onoare daca macar ati avea-o pe asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează