SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Maria Șarapova reacționează dur » Ce spune rusoaica după ultimele informații apărute! Îl atacă pe Nadal?!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 11:36

Maria Șarapova a anunțat într-o conferință de presă că a fost depistată pozitiv în timpul Australian Open, după ce a luat un medicament care conținea o substanță interzisă, meldonium.

Șarapova a postat pe Facebook un mesaj pentru a reacționa la informațiile apărute și spune că nu este adevărat că a fost avertizată de cinci ori că această substanţă va fi interzisă.

Mai mult, rusoaica a părut că face referire la Rafael Nadal în finalul mesajului. Fostul lider ATP a fost acuzat de un fost ministru francez că a picat un test antidoping şi a acuzat o accidentare în acest timp.

 "S-au spus lucruri false și vreau să răspund. S-a scris că am primit cinci avertismente despre interzicerea medicamentului pe care îl luam, dar nu este adevărat. Așa ceva nu s-a întâmplat.

Nu vreau să caut scuze pentru că am ignorat anunțul despre interzicerea acestui medicament. Am primit un mail pe 22 decembrie numit "Principalele schimbări în programul antidoping al tenisului pentru 2016" și trebuia să îi acord mai multă atenție. Celelalte informări erau ascunse printre newslettere-le primite și diferite site-uri și pliante date la turnee.

În prospectul medicamentului pe care îl luam scrie că tratamentul poate fi repetat de 2-3 pe zi. Medicul poate urmări starea pacientului și poate decide ca acesta să folosesacă medicamentul pe o perioadă lungă. Așa am făcut și eu. Nu am luat în fiecare zi. Am luat medicamentul în doze mici, așa cum a zis doctorul.

Eu sunt mândră de cum am jucat tenis. Am fost cinstită și mi-am asumat răspunderea. Nu am pretins că sunt accidentată pentru a ascunde faptul că am fost depistată pozitiv. Sper să pot juca tenis din nou, dar am vrut ca voi, fanii mei, să știți ce s-a întâmplat" mesajul Șarapovei către fanii ei 

 

To My Fans:I want to reach out to you to share some information, discuss the latest news, and let you know that there...

Posted by Maria Sharapova on Friday, March 11, 2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  03 Mai 2016, 09:57
Postat de ottobraun pe 12 Martie 2016, 17:02

mare caracter Lady Masha! suntem alaturi de tine te iubim !

Ottobraun, ***, vorbeste in numele tau, care "te iubim"? ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lenan
lenan  •  13 Martie 2016, 11:39

pensie usoara!

valyomanyd
valyomanyd  •  13 Martie 2016, 01:30

Daca tacea, filozof ramanea ..Adica , daca spui ..."nu am pretins ca sunt accidentata pentru a ascunde faptul ca am fost depistata pozitiv " inseamna ca cei care se ocupa cu depistarea dopatilor pot fii manipulati, cumparati, etc...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close