SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Maria Şarapova, surprinsă de eliminarea Simonei Halep de la Australian Open » Cum a comentat scuza numărului 3 WTA

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 22:50

Maria Şarapova a susţinut o conferinţă de presă după ce s-a calificat în semifinalele de la Australian Open în dauna lui Eugenie Bouchard. 

Rusoaica a fost surprinsă de înfrîngerea Simonei Halep în faţa compatrioatei Ekaterina Makarova.

"Am fost surprinsă să văd că Halep a pierdut în faţa Ekaterinei Makarova. Simona era favorită înaintea meciului, dar aşa e în tenis. Aici se poate întîmpla orice, nu mereu favoriţii cîştigă.

Makarova e o jucatoare foarte bună. Are un atu pentru că e stîngace. E printre puţinele jucătoare de acest gen. E clar că va trebui să fiu foarte atentă în semifinale", a spus Şarapova.

Cum a comentat o declaraţie a Simonei Halep de la conferinţa de presă:

"Dacă m-aş trezi după o noapte proastă, aş încerca să-mi revin cît de rapid pot. Dacă îmi repet faptul că sînt stresată sau tensionată nu e un semn prea bun. Aş încerca să mî gîndesc la altceva, la ce urmează să fac.

Poate aş vorbi cu echipa mea mai mult", a comentat Şarapova declaraţia Simonei de la conferinţa de presă cînd a spus că "s-a trezit stresată".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
madskills
madskills  •  28 Ianuarie 2015, 10:10
Postat de marioa pe 28 Ianuarie 2015, 09:27

Are dreptate rusoaica. Dar cand se refera la incercarea de a vorbi cu echipa mai mult uita ca e o mica mare diferenta. Ea are echipa cu care sa vorbeasca si care se si pricep pe cand Simona nu are asa ceva si nici nu cred ca tine prea mult cont de sfaturile altora.

Rusul tot rus ramane. Daca se trezeste "lovit", ridica privirea si merge mai departe. Asta inseamna mentalitate de invingatori. La noi cu cine sa vorbeasca Halep, cand e deja arhicunoscut turneul de anul trecut din China (pana sa renunte la Tim) cand antrenorul i-a dat un sfat si ea a raspuns nervoasa in romana (reactie surprinsa de camere pentru cine a fost atent): joc cum vreau !! Asa ca oricum face doar ce vrea. Dpdv e bine, e asigurata financiar, BRAVO ei. Dar dpdv sportiv niciodata nu o sa-si depaseasca conditia. Nu cu atitudinea asta. Nu e nevoie sa fi psiholog sa vezi cat s-a schimbat Simona in ultima perioada. Si nu in bine..

1349magus
1349magus  •  28 Ianuarie 2015, 09:55
Postat de plischi pe 28 Ianuarie 2015, 05:44

de fapt, sharapovei nu i-a picat prea bine victoria macaroanovei. stie ca i-ar fi fost mai usor cu simona, un metru si ceva, decat cu asta, doi metri si-un pic, plus stangace...

Si Makarova tot un metru si ceva are. 1.80, mai exact.

marioa
marioa  •  28 Ianuarie 2015, 09:29
Postat de lapusneanul pe 28 Ianuarie 2015, 07:43

da, o doare in basca de makarova, o sa-i dea un 6-3, 6-2 scurt si la obiect......nu makarova a batut-o pe simona, ci simona a batut-o pe simona...

Absolut corect. Cand ai treizeci si ceva de greseli nefortate nu te-a batut adversara. Te-ai batut singura. Singurul merit al Makarovei a fost ca a stat in teren si nu a abandonat.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează