SPORTURI  »  TENIS  »  REACȚIE

Maria Șarapova, text emoționant despre suspendare și critici: "Am vrut să răspund cu grație. Tenisul te izolează și te testează în moduri brutale"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 12:07

Maria Șarapova, 30 de ani, a revenit în circuit după o suspendare de 15 luni, după ce a fost depistată pozivit cu Meldonium, și a atras criticile celorlalte jucătoare.

Rusoaica a reacționat după critici și a spus că vrea să treacă rapid peste suspendare, scriind un text pentru The Players Trbiune, intitulat "În necunoscut".

"În inima, sincer, am mult respect pentru toată lumea din circuit, chiar și pentru cei care mă critică. Știu ce au spus colegii despre mine. Nu poți ignora toate astea. Dar am vrut să fiu pozitivă. Mereu am vrut să le răspund comportându-mă cu grație. Am învățat asta de la mama mea. Mereu am vrut să înfrunt criticii, făcând ce era corect să fac, chiar dacă nu e ușor. Și să le arăt lor, să le arăt tuturor, că să faci ceea ce e corect, e o alegere.

O suspendare nu se compară cu nimic altceva. Este imposibil să ai vreo siguranță. În aceste 15 luni de pauză mi-a fost foarte clar că sunt două nivele la care trebuie să revin: fizic și mental. Era vorba despre revenire, dar și despre încredere.

Dacă iubești tenisul suficient, la finalul zilei te va iubi și el. Tenisul te izolează, te extenuează și te trage în jos. Te pune la încercare în cele mai brutale moduri", a scris Șarapova.

Șarapova a participat în acest an la turneul de la Sttutgart și turneul de la Roma, dar din cauza unei accidentări nu a mai evoluat din luna mai. Acesta a primit un wild-card la turneul de la Cincinnati.

"Nu cred că este corect să revină și să primească wild-card. E o trişoare. Sunt de părere că nu ar trebui să se permită unei trişoare să practice din nou un sport, indiferent despre ce sport e vorba" Genie Bouchard, pe 27 aprilie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
mutu57
mutu57  •  30 Iulie 2017, 15:17

Toti suporterii trisoarei (sau poate e acelasi cu 3 diferite ID uri) nu au argumente valabile si apeleaza la insulte personale la adresa celor ce comenteaza. Faptele sunt clare 1) A luat Meldonium 10 ani pentru a trisa. Meladonium works by dilating blood vessels and increasing blood flow, which in turn improves exercise capacity, physical and mental endurance. 2) Faptul ca WTA nu a stiut pana anul trecut de el sau a inchis ochii (banii vorbesc!) este irelevant. Sharapova stia ce lua si de ce lua! 3) In declaratiiile ei Sarapova spunea ca il ia pentru ca a avut "family history" de diabet. Care din voi ia un medicament pentru ca bunica a avut mai stiu eu ce? 4) Facandu-ma pe mine *** sau nesimtit etc... nu schimba faptele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  29 Iulie 2017, 18:51

Căror teste tu ,,nevinovata,, nu ai putut să le faci față !!! Atunci pleacă ,,nevinovato,, în lumea celor care trișează !!!!

jalabert
jalabert  •  29 Iulie 2017, 15:19
Postat de catalynn pe 29 Iulie 2017, 13:51

Din moment ce recunoaste ca a vrut sa fie pozitivă (banuiesc ca la testul pt Meldonium se referea) Mashei i se poate ierta un 1% din vina, in rest REPECT Genie Bouchard!

ca un hater veritabil ce esti ma asteptam sa fraternizezi cu haterii de pretutindeni. aceasta hatereala a ta sau a altora gen canadianca care am impresia ca nu mai e de multa vreme in top 100 spune multe despre realizarile voastre. haterul emana multa frustrare intotdeauna si gaseste ca e util nu sa incerce sa demonstreze prin fapte cat e de bun ci prin hatereala ca e singurul mod prin care poate iesi in evidenta. prostule fac pariu ca am cel putin dublu IQ tau.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează