SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Maria Sharapova, declarații măgulitoare despre Irina Begu + Gluma făcută după victoria cu Buzărnescu: "Doamne, în sfârșit nu mai transpir" :)

Maria Sharapova FOTO: Guliver/GettyImages
Maria Sharapova FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 20:02

Maria Sharapova (31 de ani, 53 WTA) s-a calificat în turul secund al turneului de la Madrid după victoria în fața Mihaelei Buzărnescu, scor 4-6, 1-6, și a complimentat-o pe româncă.

Masha a fost pusă pe glume la conferința de presă, amuzându-se pe seama celor 4 înfrângeri consecutive ale sale care au precedat meciul cu Buzărnescu.

"Doamne, în sfârșit nu mai transpir! Nu știu ce se întâmplă cu mine... Cred că așa e în momentul în care câștigi un meci! :D

Mihaela a fost un oponent foarte, foarte puternic. Cred că am rezolvat unele mici detalii care m-au deranjat în trecut. Sper să păstrez acest ritm, să fiu la fel de agresivă ca astăzi", a declarat Maria Sharapova, conform WTA.com.

Sharapova va juca în turul secund împotriva Irinei Begu.

" Irina Begu este o jucătoare cu un serviciu bun, are lovituri foarte puternice. Din câte îmi amintesc, am mai avut o înfruntare la Madrid și a fost foarte dificil. Condițiile de aici o avantajează, preferă să lovească mingea de sus. Trebuie să am grijă la acest aspect", a precizat Sharapova.

Vezi și: VIDEO Buzărnescu pierde cu Sharapova și părăsește în lacrimi terenul » Rusoaica o va întâlni pe Begu în turul 2!

Mihaela Buzărnescu dă explicațiile înfrângerii cu Maria Sharapova: "Am cerut să joc mai târziu, dar eu încă n-am stofă de top 10"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sexilian
sexilian  •  08 Mai 2018, 10:05

le insira MASA pe ale noastre ca pe obleti........

cipinho79
cipinho79  •  07 Mai 2018, 11:48

nu sunt convins ca Irina are in serviciu bun, cel putin nu puternic pe cat at putea lansa de la inaltimea ei... dar poate va gasi antidotul s-o bata pe Sharapova. de la MIhaela chiar nu am avut asteptari fiindca nu e usor sa joci o finala sa calatoresti 1500 km si apoi sa intalnesti o fosta campioana, dar chiar si asa s-a prezentat admirabil in primul set. daca elimina acele frustrari stupide in care isi pierde capul, si ar juca mai mult cu zambetul pe buze, Mihaela ar urca si mai mult in clasament sunt convins. pe parcursul unui meci nu poti sa te oftici ca adversara nimereste tusele si tu le dai in out, trebuie sa-ti controlezi frustrarile, si mingea urmatoare are sanse infinit mai mari sa fie in teren

amicu
amicu  •  06 Mai 2018, 23:11

*** poate că nu știe că adversara ei a avut de disputat ieri o finală în Cehia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează