SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Mărturisirea neașteptată a Simonei Halep: "Mă simt foarte singură! Nu mai joc tenis pentru bani"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 01:11

Simona Halep a vorbit și despre partea mai puțin frumoasă a tenisului și n-a ezitat să recunoască faptul că a avut foarte multe momente în care s-a simțit singură cînd era departe de familie.

"Sînt foarte multe momente cînd mă simt singură. Mai ales atunci cînd pierd. Uneori te simți neputincios și gol pe interior. Atunci cînd ești departe de casă te simți singur. Nu tot timpul poți avea familia alături.

Am fost judecată și pentru acest lucru, că-mi iau familia cu mine la turnee. Îmi place să am oameni lîngă mine și sînt foarte atașată de familie. Sînt foarte multe jucătoarele care fac acest lucru", a spus Simona Halep la emisiunea Garantat 100%, de la TVR 1.

"Nu mai joc tenis pentru bani pentru că am viitorul asigurat. Nu mai joc nici pentru faimă pentru că nu-mi place să fiu în centrul atenției. Am o pasiune pentru tenis. Dacă nu joc trei zile mă ia dorul. Nu-mi place să fiu în centrul atenției. Mă duc doar unde sînt obligată, în rest am viața mea simplă" Simona Halep

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
mplttev
mplttev  •  12 Ianuarie 2016, 21:51
Postat de Dascalu Ovidiu Pict pe 11 Ianuarie 2016, 21:08

Intr-adevar se vede ca nu-i place sa iasa in fata sa dea interviuri. Asa e firea ei. De aici si felul in care spune poezioarele declaratii. Dar se pare ca lumea o place.

Câte interviuri a dat? În afara celui de la TVR eu nu știu să fi apărut în altă emisiune. Cred că o confunzi cu Oana Zăvoranu.

1291475630867540
Dascalu Ovidiu Pict  •  11 Ianuarie 2016, 21:08

Intr-adevar se vede ca nu-i place sa iasa in fata sa dea interviuri. Asa e firea ei. De aici si felul in care spune poezioarele declaratii. Dar se pare ca lumea o place.

mishu_74
mishu_74  •  11 Ianuarie 2016, 17:42

Ca romanu' nu-i niciunu'..... puneti voi ce vreti in locul punctelor alea de suspsensie.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează