SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Meciul care trebuie văzut! Demonstrativ de zile mari între cei mai buni jucători ai ultimilor 10 ani

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 17:31

De luni a început US Open, iar cei mai buni jucători din lume se bat pentru ultimul trofeu de Mare Şlem al anului.

Imediat după va începe şi circuitul asiatic de hard, acolo unde va avea loc şi un meci demonstrativ între doi dintre cei mai buni jucători din lume.

Novak Djokovici, liderul mondial, îl va întîlni într-un duel important chiar pe unul dintre marii săi rivali, spaniolul Rafael Nadal, căzut acum din top 4 ATP.

Meciul va avea loc în Bangkok, Thailanda, pe 2 octombrie, iar organizatorii speră la o asistenţă foarte mare. De asemenea, acesta este primul eveniment important după atacul cu bombă din Bangkok de luna trecută.

Djokovici a jucat ultima oară în Thailanda în 2008 cînd a pierdut finala în faţa lui Tsonga, în timp ce Nadal a pierdut în 2010 în semifinale la acelaşi turneu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1614516312166327
Mihaela Tudorica  •  03 Septembrie 2015, 21:01

Daca Djokovic si Nada sunt cei mai buni jucatori din ultimii 10 ani,FEDERER ce esta?Va spun eu.Tatal lor,jupanul,superjucatorul.Fiti mai atenti la redactarea titlurilor.Si nu numai.....!!!!

maryan_ro83
maryan_ro83  •  03 Septembrie 2015, 18:42

Si in titlu nu era necesar sa scrii ziarist pro-st DOI DINTRE CEI MAI BUNI? Ca jucatorul ultimilor 10 ani a fost FEDERER si nu Nadal sau Djokovic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează