SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Meciul turneului! Novak Djokovici l-a învins pe Stan Wawrinka într-un clasic de 5 seturi!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 14:16

Novak Djokovici l-a învins în această după-amiază pe Stanislas Wawrinka într-un meci extraordinar, decis după 5 seturi, scor 7-6, 3-6, 6-4, 4-6, 6-0.

După un prim set echilibrat ajuns la tie-break şi cîştigat de Djokovici, Stan a revenit şi a adus aminte de întîlnirile din ultimii ani de la Australian Open, ambele încheiate în setul decisiv.

La fel s-a întîmplat şi acum după ce Wawrinka a egalat din nou la seturi, dar numărul 1 mondial a fost mult prea puternic în ultima parte a confruntării. Djokovici nu i-a dat nici o şansă elveţianului şi l-a învins categoric, scor 6-0.

În finala de duminică dimineaţă, liveSCORE pe GSP.RO de la 10:30, Djokovici îl va întîlni pe Andy Murray, cel care a trecut ieri de Berdych în 4 seturi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
strauss.
strauss.  •  31 Ianuarie 2015, 18:59
Postat de legend31 pe 30 Ianuarie 2015, 14:42

totusi, djokovic a castigat ultimele 4 meciuri..dintre care si unul la US Open in toamna...se anunta in orice caz un meci echilibrat

n=o sa fie deloc echilibrat ; o sa 3-0..... maxim 3-1 in favoarea lui Djokovici!

madskills
madskills  •  31 Ianuarie 2015, 08:05
Postat de putregaiu pe 30 Ianuarie 2015, 23:01

Cred ca Novak e unul din cei mai puternici sportivi din punct de vedere psihic.

Pai aici se face diferenta intre el si restu la nivel inalt. Daca isi aduce cineva aminte finala de la US Open de acum cativa ani dintre el si Federer, cand Roger incepuse fantastic meciul si parea doar o chestiune de minute sa-l bata pe sarb, apoi a revenit incredibil Djokovic si a intors soarta meciului. In astfel de momente se vede mereu pe fata sarbului inversunarea si "ura" cu care joaca. Zici ca mai are putin si sare fileul sa te omoare desi el saracu e cred ca cel mai simpatic jucator din circuit. Sarbul e invatat de mic cu greul si are mentalitatea aia specifica neamului sau, de luptatori. Bietul Murray o sa fie ca mielul la taiere anul asta :)

portunus_pelagicus
portunus_pelagicus  •  30 Ianuarie 2015, 23:43
Postat de bosfor pe 30 Ianuarie 2015, 14:38

auzi deci pe bune acu nu te grabi sa comentezi ca-ti sar sectantii in cap MARTORII LUI HALEPOVA cu siguranta nu sunt de acord cu tine baietii . dupa parerea lor cea mai indreptatita sa joace finala ar fi testoasa de halep vs jokovici. pai dupa mintea lor halep il spulbera si pe berdich si pe wawrinka si pe nadal si ar fi avut 99 la suta sanse sa-l bata si pe joko in finala . de federer nu mai zic ala nici macar nu se prezenta la meci de frica testoasei de halep . in mintea lor frustrarea-i mare acu-si lin,,g ranile dar te asigur ca sunt ccretiinni care kiar gandesc asa cum am scris eu . nimeni de pe planeta nu o poate invinge pe testoasa de halep .

Cât mai costă comentariul antiRomân?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează